Зеленський вніс до Ради пропозицію щодо нового генпрокурора: хто офіційний кандидат

17 березня 2020, 06:52
17 березня пройде позачергове засідання парламенту, під час якого і відбудеться голосування за нового генпрокурора.
Венедиктова
Ірина Венедиктова зараз керує ДБР/ @dbr.gov.ua

Президент Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради проект постанови про затвердження Ірини Венедиктової на посаді Генерального прокурора України.

Документ під № 3227 і під назвою проект постанови про надання згоди на призначення президентом України Венедиктової І. В. на посаду генерального прокурора з'явився на сайті парламенту 16 березня і має статус "Направлено до комітету". Таким чином підтвердилася раніше озвучена ЗМІ інформація.

Ірина Венедиктова зараз виконує обов'язки голови Державного бюро розслідувань. До цього вона була народним депутатом від партії Слуга народу.

відео дня

17 березня пройде позачергове засідання Верховної Ради, під час якого і відбудеться голосування за нового генпрокурора. Також, за даними ЗМІ, парламентарі планують ухвалити закон про ринок землі.

Зеленський вніс до Ради пропозицію щодо нового генпрокурора: хто офіційний кандидат

Нагадаємо, 5 березня більшістю голосів Верховна Рада висловила недовіру генпрокурору Руслану Рябошапці. Це спричинило його відставку. Наступного ранку свою посаду залишив перший заступник генпрокурора Віталій Касько. Тимчасовим в.о. генпрокурора став Віктор Чумак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти