Скільки ще поправок лишилося?: у Мережі висміяли сумне фото "слуги народу"

18 лютого 2020, 21:14оновлено 21 лютого 2020, 16:36
Відомий борець і нардеп за сумісництвом потрапив у об'єктив камери з сумним обличчям.
Жан Беленюк в Верховной Раде
Жана Беленюка висміяли з-за сумного фото в Раді / Фото: Instagram

Народний депутат від Слуги народу і відомий борець Жан Беленюк, потрапив у об'єктив камери фотографа під час сьогоднішнього засідання парламенту.

Сумне і задумливе фото нардепа відразу опублікував Ян Доброносов у своєму Facebook. У мережі посміялися над забавним знімком

"Скільки ще поправок залишилося, хто знає?" – написав фотограф.

відео дня
Скільки ще поправок лишилося?: у Мережі висміяли сумне фото "слуги народу"

"Боже, Боже, що це робиться", "о, а я з таким виразом обличчям дивлюся засідання Ради", "Боже, що я тут роблю?", – пишуть у коментарях.

"Жан Беленюк , негоже ходити до парламенту в кенгурушці. У політика є дрес-код. Зголосився, вибрався, пройшов - відповідай.Туфлі. Костюм. Сорочка. Краватка.Ти б ще в борцівському прийшов, Бро. Мало що, трибуну розблокувати :-)", - звернувся до нардепа відомий автогонщик Олексій Мочанов.

Скільки ще поправок лишилося?: у Мережі висміяли сумне фото "слуги народу"

Раніше Главред писав, що Жан Беленюк встиг поскаржився на високі ціни на обіди в їдальні Верховної ради. Про це народний обранець заявив у своєму відеорепортажі, який він запостив на сторінці в Facebook. Беленюк показав інтер'єр їдальні парламенту, а також прейскурант на страви.

У коментарі до ролику Беленюк помітив, що давно минули ті часи, коли в депутатській їдальні можна було пообідати делікатесами практично безкоштовно.

"Сьогодні у мене на один прийом їжі йде близько 300 грн. Наприклад, в обід узяв тарілку борщу, картопляне пюре з відбивною і салат з червоною рибою та перепелиними яйцями, заплатив 280 грн. Судіть самі", - написав народний обранець.

Також нагадаємо, він опублікував жартівливе відео для колег на тему: "Як відбиватися в разі нападу" - з натяком на Олега Ляшка та Андрієм Герусом.

"Хочу показати декілька прийомів, так як на наших депутатів нападають іноді, щоб вони знали, як себе захистити. Коли вас починають брати за сорочку, робіть підворот. А коли вас атакують спереду, кидайте прогином", - сказав Беленюк, показуючи борцівські прийоми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти