Путіну доведеться проковтнути образу від України

12 травня 2021, 21:26
Зеленський вирішив скористатися тим, що у Путіна зараз зв'язані руки.
Путина
Путін поки не може відповісти Україні за Медведчука / Reuters

Голову політради "Опозиційної платформи - за життя" (ОПЗЖ) Віктора Медведчука і його однопартійця Тараса Козака підозрюють у держзраді.

Очевидно, мова йде про виконання домовленостей в ході приїзду держсекретаря США Блінкена до Києва днями. Одним з рішень було зміцнення антикорупційних структур і повна їх незалежність від державної влади України. Так як незалежність — поняття розтяжне, то по факту за антикорупційним порядком на території України повинні будуть слідкувати саме американці. Для того і потрібне виведення її з-під контролю української влади.

Однак потрібно розуміти, що під корупцією розуміється не тільки чисто кримінальна складова. Йдеться і про політичну частину цього явища.

відео дня

читайте такожБайден свідомо принижує ПутінаВолодимир Зеленський вже "наїжджав" на структури Медведчука, закривши мовлення належних йому ЗМІ. Це призвело до загрози вторгнення на Україну буквально кілька тижнів тому.

Тепер же другий крок, і більш серйозніший. По суті, нікому в Києві нецікаво посадити Медведчука. Слідство, суд, публічний інтерес до процесу - а брудної білизни там стільки, що тільки почни витягувати. Розкриється таке, що краще б не озвучувати взагалі. Тому Медведчука легенько підштовхують на вихід — і ніхто тебе чіпати не буде. Ну, будеш під загрозою арешту при в'їзді — так не приїжджай, в чому проблема?

Чому саме зараз друга серія "наїзду" на Медведчука? Та тому що скоро у Путіна зустріч з Байденом. І зірвати цю зустріч зростанням напруженості на кордоні — ну, це якось несерйозно. І вже про вторгнення так тим більше говорити не доводиться. Тому якраз зараз у Зеленського розв'язані руки, а Блінкен, схоже, дав відмашку і гарантії, що все пройде як треба. Путіну в такому випадку доведеться ковтати образу. Перед пацанами, звичайно, незручно, але діватися-то нікуди. На кону важлива стрілка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти