Пропозиції України щодо нових санкцій проти РФ закінчаться нічим

8 грудня 2020, 10:26
Це прекрасно розуміють в Кремлі, і через це пропозиція Кравчука виглядає неадекватною і безглуздою.
Леонід Кравчук запропонував відключити Росію від системи SWIFT / УНИАН
Леонід Кравчук запропонував відключити Росію від системи SWIFT / УНИАН

Леонід Кравчук, якого багато хто вважає хитрим і мудрим, пропонує політично наївні та неадекватні речі.

Так, Україна може вимагати відключення Росії від міжнародної розрахункової системи SWIFT. І цю ідею навіть вже озвучували декілька разів у минулі роки.

Але ця ідея є політично наївною та неадекватною, бо світова спільнота не погодитися відключити від системи розрахунків державу, яка є одним з важливих економічних учасників світової економіки, торгівлі.

відео дня

Тут навіть Білорусь ніхто не відключатиме від SWIFT. Це при тому, що білоруська економіка у порівняні з російської є карликом. До речі, Білорусь не відключатимуть ще й тому, що відключення вдарить не стільки по владі, скільки по величезній кількості білоруських громадян, компаній, які не підтримують О.Лукашенка. Певною мірою, відключення від SWIFT – це як "килимове бомбардування" усіх підряд.

читайте такожІлюзії щодо Донбасу слідом за Куч*ою втратив і КравчукЦе очевидні речі. І їх прекрасно розуміють в Кремлі. І саме тому виглядає неадекватним і безглуздим погрожувати Москві відключенням від SWIFT.

В цій ситуації одне з двох: або Леонід Кравчук – для себе хитрий і політично наївний, або він – не хитрий, не наївний, а просто "запорошує очі" комусь в Україні.

Також, ідея з відключенням від SWIFT є одним з "лакмусових папірців", які визначають міру компетентності у питаннях державного управління, політики і міжнародних відносин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти