Як Захід може зупинити Путіна від нападу на Україну

14 квітня 2021, 06:52
Всього кілька заяв здатні різко зменшити мілітаристський психоз Путіна.
Кулеба, Столтенберг
Глава МЗС України Кулеба і голова НАТО Єнс Столтенберг / Reuters

Очевидно, що заради вирішення внутрішньоросійських суспільно-економічних проблем Кремль може піти на військову ескалацію проти України. Настільки ж очевидно, що ця війна буде гібридною під гаслом "Захистимо від укрофашистів росіян!". Або Магадана. Або Макіївки - яка різниця?

Ось тільки війна ця може виявитися куди більш масштабною, кровопролитною і жорстокою, ніж те, що відбувалося в 2014 році. Якщо цивілізований світ дійсно не хоче цього кошмару у себе під боком, то необхідно:

1. Публічно дати зрозуміти, що в разі агресії цивілізований світ перестає розглядати Володимира Путіна як адекватного легітимного правителя РФ, тим самим відкриваючи можливість визнання будь-якого іншого правителя Росії, який очолив країну будь-яким чином.

відео дня

читайте такожРосії не вистачить сил боротися з усім світом2. Довести до відома всіх російських високопоставлених політиків, бізнесменів, пропагандистів тощо, що результатом агресії стане негайне накладення арешту (поки не конфіскація!) на належні їм рахунки, нерухомість і активи за межами РФ, а також висилка їх родичів і афілійованих осіб.

3. У разі агресії з боку РФ відбудеться негайне закриття неба над Україною, а також почнуться масові поставки в Україну летального озброєння, включаючи тактичні ракети.

Ці заявлені позиції, причому, заявлені нехай не на першому, але високому офіційному рівні (адже від РФ загрозу нападу на Україну озвучували секретар російського РНБО і заступник глави АП), можуть різко зменшити мілітаристський психоз, що захлеснув недоімперію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти