StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знаймо більше про героїчні міста: на ПЛЮСПЛЮС відбудеться премʼєра нових серій патріотичного мультсеріалу "Україна. Нескорені міста"

28 серпня 2024, 15:27
16
ПЛЮСПЛЮС

У понеділок, 2 вересня, о 19:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС відбудеться телевізійна прем’єра нових серій дитячого патріотичного мультсеріалу "Україна. Нескорені міста". Так, з нагоди виходу анімаційного серіалу відбувся спеціальний передпоказ для підопічних Благодійного фонду "Запорука", що опікується тяжкохворими дітьми, які проживають у родинному домі "Дача".

Анімаційний проєкт розповідає про українські міста, які постраждали під час війни рф в Україні. Зокрема, у 5-хвилинних епізодах йдеться про історичні пам'ятки в контексті сучасної реальності, що створює паралель між минулим і сьогоденням. У першій частині кожного епізоду головні герої мандрують містами, допомагаючи малечі зануритись у захопливий світ української історії та відчути героїзм минулого. У другій частині, в легкій і доступній для дітей формі, уникаючи чутливих зображень, показано реалії заподіяної шкоди українським містам і культурним пам’яткам. Так, нові серії познайомить дітлахів з такими містами, як Харків та Миколаїв.

Зазначимо, що мультсеріал створений у форматі 2D за допомогою техніки комп'ютерної перекладки у програмі Toon Boom harmony. За словами творців проєкту, використання 2D-анімації дозволило зробити розмову про складні речі менш болісною та навіть терапевтичною, що є важливим моментом при створенні контенту для дитячої аудиторії. Окрім цього, для створення усіх серій патріотичного проєкту, включаючи нові, знадобився рік на виробництво.

відео дня

Проєкт "Україна. Нескорені міста" призначений для дітей віком від 6 до 12 років, а також для батьків, вчителів і всіх, хто прагне навчити молодше покоління цінувати культурну спадщину та пам'ятати історію України. Щобільше, анімація має бути цікавою та пізнавальною й для іноземного глядача, адже розповідає про внесок України в культурну та наукову спадщину світу, а також про героїчний спротив українців під час війни з росією.

ПЛЮСПЛЮС

""Україна. Нескорені міста" створений для того, щоб наші діти змалечку знали й відчували гордість за свою Батьківщину. Ми прагнули, аби через захопливий сюжет малюки дізнавалися про нашу історію, героїчні міста та незламний дух українського народу. Це наш спосіб виховати покоління, яке буде пишатися своєю країною та захищати її цінності в майбутньому", — прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

До слова, минулі сезони проєкту виробництва телеканалу ПЛЮСПЛЮС здобули першість у номінації Ідентичність+ від Освіторія.Медіа award 2024.

Не пропустіть телевізійну премʼєру патріотичного мультсеріалу "Україна. Нескорені міста" з понеділка, 2 вересня, по буднях о 19:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС, а для зручності перегляду використовуйте платформу Київстар ТБ.

Окрім цього, попередні сезони мультсеріалу, в якому головні герої розповідали про незламні Київ, Одесу, Чернігів, Запоріжжя, Львів, Маріуполь, Луганськ, Херсон, Донецьк і Крим доступні до перегляду на YouTube-каналі телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

ПЛЮСПЛЮС

Слідкуйте за новинами та анонсами телеканалу у соціальних мережах вInstagram іFacebook.

Довідка:

Телеканал ПЛЮСПЛЮС — найбільший анімаційний розважально-освітній телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС пропонує продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, а також розвиваючі та пізнавальні мультфільми.

"Запорука" — благодійний фонд з багаторічним досвідом у сфері охорони здоров’я, заснований у 2008 році. Фонд допомагає долати життєві виклики, аби українці відчували власну цінність та гідність під час лікування та у скрутні часи. Підтримати тяжкохворих дітей, якими опікується Благодійний фонд "Запорука" можна за посиланням: https://zaporuka.org.ua/dopomohti/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти