StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Warner Bros скасували два фільми з кіновсесвіту DC

2 квітня 2021, 10:51
Довгоочікуваний спін-офф Аквамена і Нові боги не будуть зніматися компанією.
Ембер Херд
Спін-офф по Аквамену зняли з виробництва / Warner Bros

Warner Bros несподівано скасувала розширення кіновсесвіту DC, і хоррор the Trench а також Нові боги поки що вибули з планів на найближчий час.

Як повідомляє Deadline з посиланням на джерела, Тhe Trench відкладений через щільний графік Джеймса Вана з Акваменом 2, в той час як Нові боги, створені Джеком Кірбі, були поставлені на паузу, оскільки параметри цього проекту набагато перевищували можливості бюджету одиночного проекту без продовження.

DC Films і Warner Bros. випустили заяву, в якій подякували командам, які працювали над фільмами. Представники компаній підкреслили, що в майбутньому фільми можуть бути зняті з пауз, і тоді "вони будуть в умілих руках".

відео дня

Хоррор Тhe Trench був заснований на битвах істот з морського Всесвіту Аквамена.

Режисером Богів була Ава Дюверней, постановниця Зламу часу і Сельми, сценарій писав Том Кінг. Історія Нових богів - про космічні битви в далекому космосі, де набирав силу Дарксайд і рівні йому за силою "Нові боги".

Як відомо, зйомки Аквамена-2 відклали на літо 2021, Емберр Херд пережила спалах хейта до неї через звільнення Джонні Деппа з усіх проектів Warner Bros після програшу суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти