StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Warner Bros призначила нову дату виходу Диво-жінки 1984 в Україні

30 листопада 2020, 11:43оновлено 8 грудня 2020, 11:44
Творці фільму Диво-жінка 1984 визначилися з датою виходу фільму в США, Україні та в світі.
Диво-жінка 1984
Диво-жінка 1984 - дата виходу в Україні / Warner Bros Pictures

Кінокомпанія Warner Bros перестала змінювати дату виходу сиквела Диво-жінка, і закріпила її на 16 грудня 2020 року в Україні і 25 грудня у світі.

Як і у випадку з Мулан, у США фільм з бюджетом 200 мільйонів доларів буде доступний легально в мережі, а в решті світу вийде в кінотеатрах, якщо вони доступні.

Причому, для користувачів HBO Max фільм Диво-жінка буде доступний безкоштовно, пише Variety.

На міжнародному рівні, де HBO Max недоступний, прем'єра Диво-жінки 1984 відбудеться в кінотеатрах тижнем раніше, 16 грудня. Фільм буде транслюватися на HBO Max протягом місяця без будь-яких додаткових витрат для передплатників.

"Переживаючи ці безпрецедентні часи, ми повинні були проявляти новаторський підхід, щоб наш бізнес продовжував розвиватися, продовжуючи при цьому надавати висококласний сервіс нашим фанатам", - сказала Енн Сарнофф, голова і генеральний директор WarnerMedia Studios and Networks Group, в яку входить Warner Bros. Pictures.читайте такожАвторка Диво-жінки покидає проект - Це дивовижний фільм, який дійсно оживає на великому екрані, і, працюючи з нашими партнерами у кінематографічному співтоваристві, ми надамо можливість оцінити це жителям США, де відкриті кінотеатри. Ми розуміємо, що багато хто не може повернутися в кіно через пандемію, тому ми також хочемо дати їм можливість подивитися Чудо-жінку 1984 на нашій платформі HBO Max".

Диво-жінка 1984 дивитися трейлер українською мовою:

Подібний крок означає готовність відмовитися від істотних доходів від продажу квитків на 200-мільйонний фільм, і новий крок до гібридних прем'єр з розвитком онлайн-кінотеатрів.

Нагадаємо, Disney повністю окупила фільм Мулан у кілька днів показала фільму на онлайн-платформі Disney+.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти