StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вперше в Україні: на телеканалі Бігуді відбудеться прем'єра популярного турецького серіалу "Постукай в мої двері"

16 серпня 2024, 21:11
56
урецького серіалу
Турецького серіалу "Постукай в мої двері"

У суботу, 24 серпня, о 19:00 на телеканалі Бігуді відбудеться телевізійна прем’єра легендарного турецького телесеріалу "Постукай в мої двері" (Sen Çal Kapımı), який вперше покажуть в Україні.

Романтична комедія про глибоке кохання, яке почалося з ненависті, складається з двох сезонів і 52 епізодів та вперше з’явиться на екранах глядачів каналу вже незабаром.

Еда Їлдиз (Ханде Ерчел) з дитинства живе разом зі своєю тіткою Айфер (Еврім Доган) після того, як її батьки трагічно загинули. Дівчина працює в сімейному квітковому магазині й мріє виїхати на стажування до Італії, але позбавляється стипендії, яку місцеве архітектурне бюро "Art Life" виділяє для талановитих студентів. Розлютившись, Еда вирішує помститися власнику бюро — архітектору Серкану Болату (Керему Бюрсіну). Знайомство молодих людей, що почалося зі сварки, обертається несподіваним договором — Еда отримає повністю оплачену поїздку до Італії, якщо два місяці прикидатиметься дівчиною Серкана, щоб він зміг повернути свою колишню дівчину Селін (Біге Онал), яка вирішила вийти заміж незабаром після розлучення. Чим закінчиться ця авантюра для головних героїв — дивіться в серіалі з 24 серпня о 19:00 щовихідних на телеканалі Бігуді.

відео дня

"Турецькі серіали завжди мали високий попит серед кіноманів усього світу, і ми це бачимо із запитів наших глядачів. Тож впевнені, що серіал "Постукай в мої двері", який став світовим хітом, знайде прихильність серед аудиторії Бігуді", — прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу Бігуді.

У головних ролях відомі турецькі актори — Ханде Ерчел, Керем Бюрсін, Біге Онал, Несліхан Єлдан, Еврім Доган та інші, які вже полюбилися фанатам турецьких телесеріалів. Серіал також встиг завоювати серця глядачів не тільки в Туреччині, а й за кордоном, і готовий підкорювати українську аудиторію — для цього телеканал Бігуді підготував якісну озвучку героїв українською мовою. До слова, фінальна серія "Постукай в мої двері" у вересні 2021 року на турецькому телебаченні побила попередній рекорд з обговорень у 7,8 мільйона твітів, встановлений до цього епізодом "Довга ніч" телесеріалу "Гра престолів".

"Постукай в мої двері" — цілий світ, в якому кожен знайде щось близьке для себе: від яскравих образів до глибоких тем, які порушуються в сюжеті — цей серіал залишить слід у серці кожного глядача. Захоплюючий сюжет триматиме в напрузі до останнього моменту, а також познайомить ближче з турецькою культурою й традиціями.

Не пропустіть телевізійну премʼєру "Постукай в мої двері" на телеканалі Бігуді — з суботи, 24 серпня, щовихідних о 19:00, а для зручності перегляду використовуйте платформу Київстар ТБ.

Для того, щоб телеканал Бігуді був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому Бігуді через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити. Слідкуйте за новинами й анонсами телеканалу в соціальних мережах в Instagram і Facebook.

Довідка:

Бігуді — це український розважальний телеканал, що наповнює яскравими емоціями. Канал про пристрасть та кохання, про справжні, захоплюючі та драматичні історії з життя, разом із героями улюблених серіалів та шоу. Наповнення сітки складається з українських, турецьких та європейських серіалів, а також програм власного виробництва 1+1 media.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти