StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не "Акваменом" єдиним: дайджест перших лютневих новинок на Київстар ТБ

12 лютого 2024, 20:21
Не

За перший тиждень лютого 2024 року платформа кіно та телебачення Київстар ТБ поповнилася кінопрем'єрами. Ось добірка свіжих фільмів та серіалів.

Аквамен і Загублене королівство (фантастика, фентезі, бойовик)

Американський фільм "Аквамен і Загублене королівство" вийшов на екрани у 2023 році. Нова картина DC Films є сиквелом до фільму "Аквамен" (2018) і розповідає про нові пригоди короля Атлантиди, який вміє плавати на надзвуковій швидкості та спілкуватися з водним життям. Режисером виступив Джеймс Ван, а головні ролі виконали актори Джейсон Момоа, Ембер Херд, Патрік Вілсон та Яхья Абдул-Матін ІІ

відео дня

Основою для сценарію стали комікси DC за участю персонажа Аквамена. Це п'ятнадцятий та останній фільм у Розширеному всесвіті DC. У другій частині "Аквамена" Артур Каррі зайняв своє почесне місце короля Атлантиди і виховує сина разом зі своєю дружиною Мерою. Тим часом Чорна Манта, що не зміг перемогти Аквамена з першої спроби, не втрачає бажання помститися за смерть свого батька. Цього разу він є ще небезпечнішим і має намір остаточно покінчити зі своїм ворогом. Чорна Манта використовує силу міфічного Чорного Тризуба, аби пробудити давню зловісну силу. Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув'язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, для укладення неочікуваного союзу. Разом вони мають відкинути розбіжності, щоб захистити королівство і врятувати сім'ю Аквамена та світ від знищення.

Перші дні (драма, воєнний)

Не

Український серіал-антологія "Перші дні" вийшов на екрани наприкінці 2023 року. Серіал розкриває події початку повномасштабного вторгнення росії на територію України 24 лютого 2022 року. Шоуранеркою проєкту виступила Анастасія Лодкіна, а головні ролі виконали актори Тарас Цимбалюк, Віктор Жданов, Антоніна Хижняк, Катерина Варченко, Олександр Рудинський та інші.

Натхненням для сценарію стали реальні історії звичайних українців, які залишилися на батьківщині після початку російського вторгнення. Серіал складається з 6 художніх мініфільмів:

  • "Сім’я" — мама, тато і двоє доньок разом переживають перші дні повномасштабної війни в Ірпені. Згодом ситуація ускладнюється не лише у місті, а й на особистому рівні, адже до родини приєднується колишній чоловік головної героїні та за сумісництвом батько однієї з дівчаток.
  • "У зоопарку" — історія хлопця, що починає працювати в київському зоопарку напередодні вторгнення, яке ставить під загрозу життя працівників і тварин. Напад російських солдатів змушує Макса адаптуватися до нових умов та використовувати свої таланти інженера, щоб рятувати мешканців зоопарку.
  • "Білий" — у центрі сюжету опиняються бездомні батько та син, які живуть на вулиці та підробляють вуличними артистами. Коли у небі лунають перші вибухи, відсутність документів та відрізаність від інформації змушують героїв прийняти складні рішення та змінити стратегію виживання.
  • "Київ-Берлін" — у 2021 році дівчина Маруся знайомиться в Берліні з німецьким лікарем Клаусом, між ними проскакує та сама "іскра". Після початку повномасштабного вторгнення Клаус їде до Києва, щоб відшукати Марусю та забрати її до Німеччини, але у дівчини геть інші плани — вона волонтерить та не збирається покидати Україну.
  • "Мами" — хлопчика на прізвисько Вовчик виховують дві мами: одна з них — Юля, яка у перші години вторгнення залишається працювати в лікарні, інша — Настя, яка змушена самотужки збирати сина, трьох собак і черепаху, щоб відвезти їх у безпечне місце. Проблема полягає у тому, що жінки не можуть зареєструвати свої стосунки, тож Настя не має офіційної опіки над сином, через що боїться перетинати кордон.
  • "Будинок із зіркою" — епізод був натхненний реальною історією Андрія Данилка (Вєрка Сердючка) та розповідає про легенду української естради, що проводить стрими зі своєї столичної квартири — і стає натхненням для мільйонів українців. В основі сюжету лежить проста ідея про розгубленість та пошук власної цінності і сили у ці непрості часи.

Я, Ніна (драма, біографічний)

Не

Кінострічка заснована на реальних подіях із життя української телеведучої та активістки Яніни Соколової. Ніна Сокіл — молода, красива й успішна жінка, що має все, про що можна тільки мріяти: кохання, кар’єру, вірних прихильників. Ідеальне життя руйнується, коли ведуча дізнається страшну новину — вона хвора на рак. Фатальна перешкода зламає всі плани і змусить Ніну зрозуміти, хто вона насправді, і що є найважливішим у житті. Мета фільму — допомогти онкохворим людям усвідомити цінність свого життя та почати боротися за нього.

Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів (фентезі, мультфільми, комедія)

Не

Улюбленці мільйонів, легендарні черепашки-ніндзя повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді! Довгий час вони ховалися від навколишнього світу в міській каналізації. Проте нарешті герої вирішують піднятися нагору, щоб жити життям звичайних підлітків серед мешканців Нью-Йорку. Та зовсім скоро їм доведеться зіткнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Ці фільми можна купити або взяти на прокат на Київстар ТБ. Також у глядачів є можливість спробувати усі переваги сервісу з максимальним пакетом Преміум HD за промокодом CINEMADAY7 на 7 днів.

Дивитися Київстар ТБ можна з будь-якого пристрою: телевізора, планшета, ноутбука чи смартфона. Платформа кіно та телебачення нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу та містить найбільшу кількість відеоконтенту, виготовленого в Україні з-поміж інших ОТТ-платформ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти