StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На телеканалі Бігуді вперше в Україні відбудеться премʼєра популярного турецького серіалу "Любов не розуміє слів"

2 лютого 2024, 11:24
357
"Любов не розуміє слів"

У понеділок, 5 лютого, о 18:10 відбудеться телевізійна прем’єра на телеканалі Бігуді нового турецького телесеріалу "Любов не розуміє слів" (Ask Laftan Anlamaz).

Романтична комедія, яка вперше з’явиться на екранах глядачів каналу вже незабаром, розказує про глибоке кохання у великому місті, якому байдуже на різницю у статках.

У Стамбул, після закінчення університету, приїздить молода дівчина Хаят зі своїми подругами в пошуках роботи. Хаят видає себе за доньку заможних батьків. У перші ж дні вона знайомиться з сином впливового власника текстильної компанії, хлопцем на ім'я Мурат. Одразу після знайомства вони сильно сваряться, але потім закохуються одне в одного до нестями. Та правда колись має відкритися. Чи вдасться коханню подолати різницю статусів і стереотипи суспільства — дивіться в серіалі вже зовсім скоро.

відео дня

У головних ролях відомі турецькі актори — Ханде Ерчел і Бурак Деніз, які вже полюбилися фанатам турецьких телесеріалів. Серіал також вже встиг завоювати серця глядачів у Туреччині та готовий підкорювати українську аудиторію, а для цього телеканал підготував якісну озвучку героїв українською мовою.

"Турецькі серіали дуже подобаються глядачам Бігуді, і ми це бачимо згідно з результатами рейтингів. Це завжди глибокі історії про кохання та справжні емоції. Впевнені, що серіал "Любов не розуміє слів" знайде прихильність в аудиторії телеканалу, оскільки це захоплива та неймовірно цікава подорож у світ перипетій кохання та людської долі", — прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу Бігуді.

Не пропустіть телевізійну премʼєру серіалу "Любов не розуміє слів" з понеділка, 5 лютого, по буднях о 18:10 на телеканалі Бігуді, а для зручності перегляду використовуйте платформу Київстар ТБ.

Для того, щоб телеканал Бігуді був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому Бігуді через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Довідка:

Бігуді — це український розважальний телеканал, що наповнює яскравими емоціями. Канал про пристрасть та кохання, про справжні, захоплюючі та драматичні історії з життя, разом із героями улюблених серіалів та шоу. Наповнення сітки складається з українських, турецьких та європейських серіалів, а також програм власного виробництва 1+1 media.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти