StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До Дня пам'яті аварії на ЧАЕС на ТБ покажуть серіал "Переслідуючи вогонь"

19 квітня 2024, 15:15
46
переслідуючи вогонь

До дня пам’яті аварії на Чорнобильській АЕС, 26 квітня, о 21:30 на каналі 2+2 відбудеться прем’єра чотирисерійної детективної драми "Переслідуючи вогонь" про розслідування загадкових підпалів у зоні відчуження.

Головні ролі виконали: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олександр Печериця, Михайло Кришталь, Євген Рачок, Мирослав Павліченко, Євген Ламах та інші.

Переглянути анонс можна за посиланням

відео дня
переслідуючи вогонь

"Переслідуючи вогонь" — гостросюжетний міні-серіал, події якого розгортаються навколо підпалів лісу у Чорнобильській зоні. Серія пожеж поблизу атомної станції загрожує стати для країни страшною катастрофою та зруйнувати життя тисяч людей. Спіймати небезпечного палія і попередити трагедію повинен голова підрозділу ДСНС, досвідчений та рішучий пожежник Андрій Троян. Але розслідування злочину стає для головного героя справжнім випробуванням — йому доведеться пережити втрату близької людини, ув’язнення та розкрити чимало таємниць, частиною яких виявляється він сам.

переслідуючи вогонь

"Серіал було знято до повномасштабного вторгнення рф в Україну, проте зараз він не втратив своєї актуальності. Коли російські загарбники бездумно та зухвало поводили себе на ЧАЕС, рили окопи в "рудому лісі", дістаючи на поверхню поховані залишки зараженої деревини, яка й досі випромінює дуже велику кількість радіації, ми маємо нагадати собі та оточуючим про небезпеку, яку несе в собі чорнобильська зона, - коментує продюсер серіалу Олеся Пазенко. -Чорнобильська катастрофа - це не лише екологічна трагедія світового масштабу, це історія, яка не має крапки…"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти