StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Беккер", "Усі ненавидять Кріса", "Ріно 911": де можна дивитися ці та інші культові телехіти

22 лютого 2024, 15:56
199

Телеконтент допомагає відволіктися та поринути в цікаві історії, які дарують гарний настрій і враження. Сьогодні глядачі можуть дивитися легедарні ситкоми та мультсеріали в українській озвучці — телеканал Comedy Central транслює такі популярні телесеріали, як "Беккер", "Усі ненавидять Кріса", "Ріно 911", "Південний парк" та "Дар’я".

"Контент телеканалу Comedy Central є дійсно перевіреним роками та вже встиг закохати в себе українську аудиторію. Тому кожний продукт в ефірі телеканалу — відповідь на актуальні запити глядачів, які, як ніколи, потребують життєствердного контенту", — прокоментувала Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу Comedy Central.

відео дня

Серіал "Беккер" розповідає історію амбітного лікаря, який намагається опанувати свій характер і зберегти відносини з оточенням. У сімейному ситкомі "Усі ненавидять Кріса" ми знайомимося з життям коміка Кріса Рока. А якщо ж хочеться більше екшену — "Ріно 911" занурить у нескінченні пригоди поліцейських з Невади. Мультсеріали для дорослих "Південний парк" і "Дар’я" прийдуть до смаку любителям іноді чорного гумору та сатири на сучасний світ.

В Україні бібліотека Comedy Central містить в собі культові телевізійні хіти, які стали лідерами телеперегляду у всьому світі, таких як "Трудоголіки", "Кі та Піл", "Аквафіна — Нора з Квінс", "Буває і гірше" та ексклюзивні премʼєри, які з’являються в ефірі телеканалу.

Comedy Central — глобальний розважальний бренд, який є частиною Paramount, однієї з провідних медіакомпаній у світі. З березня 2023 року Comedy Central входить до портфоліо телеканалів-партнерів 1+1 media.

Телеканал надає аудиторії доступ до провідного комедійного контенту, ситкомів, серіалів, повнометражних фільмів, скетчів, анімацій. Він призначений для поціновувачів якісного гумору та любителів закордонних спешелів і охоплює близько 300 мільйонів домогосподарств у понад 150 країнах.

Увесь контент і жарти на телеканалі повністю перекладені українською мовою, а глядачі особливо закохані в озвучення, адже воно, без перебільшення, є культовим!

Довідково:

Paramount Global — провідна глобальна медіакомпанія, що створює розважальний контент преміумкласу для аудиторії по всьому світу. Об’єднуючи власні легендарні кіностудії, телевізійні мережі та стримінгові сервіси, портфель брендів Paramount включає, зокрема, CBS, Showtime, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central і Paramount+. Популярні розважальні телеканали компанії дивляться в 180 країнах світу. В Україні Paramount представляє телеканали Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, MTV Global, MTV Live HD, MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, Comedy Central, що входять до дистрибуційного портфоліо 1+1 media.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти