StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ви дуже здивуєтеся: трюк з котячим наповнювачем запобігає запотіванню скла в авто

19 січня 2024, 14:23оновлено 20 січня, 11:20
Котячий наповнювач можна використовувати не тільки для лобового скла, але і для шин.
Ви дуже здивуєтеся: трюк з котячим наповнювачем запобігає запотіванню скла в авто
Що робити, щоб вікна в машині не потіли / Колаж Главред, фото flickr (Simone Mertens)

Холодним зимовим ранком, коли ви поспішаєте на роботу, можна зіткнутися з тим, що скло вашого автомобіля миттєво покриваються туманом, коли ви включаєте мотор.

Конденсат є проблемою в зимовий час, оскільки він утворюється, коли тепле повітря зсередини стикається з холодною поверхнею - наприклад, з вікном. У той час як в будинках це величезна проблема, оскільки може привести до утворення цвілі, в автомобілях це також може бути небезпечно, пише Mirror.

Як зробити так, щоб вікна не потіли - лайфхак

Автомобільні експерти поділилися дивним хаком, що дозволяє повністю запобігти утворенню конденсату на склі вашого автомобіля. Один з їхніх улюблених хаків передбачає використання котячого наповнювача та пари колготок - і це означає, що вам не потрібно використовувати демістер.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Секрет розкритий: для чого потрібні маленькі чорні крапки на лобовому склі.

"Гранули котячого туалету призначені для вбирання екскрементів домашніх тварин, але експерти клянуться, що використовують їх і для поглинання вологи в повітрі. Ви можете використовувати його у своєму автомобілі, поклавши свіжий котячий наповнювач у пару колготок, надійно зав'язавши їх і приклавши до лобового і заднього скла, щоб увібрати всю вологу, що утворилася за ніч", - пояснюють автомобільні експерти.

Вранці їх можна прибрати, не знімаючи з автомобіля. Можливо, у вас завалялося кілька зайвих пар колготок або фуфайок, які вам більше не потрібні, якщо немає, то дешева пара відмінно підійде.

Це не єдина причина, чому зручно мати котячий туалет у машині взимку. На думку експертів з шин і дорожньої безпеки Еtyres, котячий наповнювач можна використовувати для збільшення зчеплення коліс з дорогою. Вони заявляють: "Поглинаюча здатність котячого наповнювача забезпечує додаткове зчеплення на слизьких дорогах. Якщо ви застрягли в снігу, насипте котячий наповнювач або сіль перед шинами, щоб поглинути вологу та покращити зчеплення".

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти