StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви навіть не підозрювали: ось, що означає таємна стрілка на панелі приладів авто

19 січня 2024, 10:48оновлено 20 січня, 16:45
986
Блогер була шокована, коли дізналася, що це за крихітний символ на приладовій панелі її автомобіля.
Ви навіть не підозрювали: ось, що означає таємна стрілка на панелі приладів авто
Що означає таємна стрілка на панелі приладів авто - лайфхак для водія / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Люди були вражені, дізнавшись, що означає "маловідомий символ" на приладовій панелі їхнього автомобіля, а одна жінка зізналася, що минуло "багато років", коли вона дізналася про це.

Одна блогерка написала в TikTok, щоб звернути увагу на цю деталь, яка, на її думку, може бути дуже корисною для людей, які відчувають труднощі, коли заїжджають на заправку. Атінуке Еве з Лондона з виразом шоку на обличчі вказала на символ поруч з лампочкою "Потрібно заправити" на відео, пише Mirror.

Атінуке, яка також є підприємцем, сказала, що вона тільки-но дізналася, що стрілка біля лампочки вказує на те, з якого боку знаходиться кришка бензобаку, а її фанати пожартували, що тепер більшість з них теж відчувають себе трохи ошелешеними.

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про секрети вашого автомобіля, рекомендуємо наш матеріал: Багато хто не знає: для чого насправді потрібна таємна кнопка на ремені безпеки.

Дивіться відео про те, означає маленька стрілка на панелі приладів автомобіля:

@tinukeawe I know I’m NOT the only one who didn’t know this simple life hack! Shout out to @Ms Clo for telling me otherwise I would have thought it was there for decoration and I’ve been driving for over 10 years ?#carhack#emptytank#mumlife♬ original sound - Tinuke

Вона дивиться з роззявленим ротом, перш ніж наблизити підсвічування на приладовій панелі, яке має на меті запобігти плутанині під час заправки.

Блогер каже, що це "простий лайфхак", і додає: "Мені треба було багато років, щоб дізнатися, що ця стрілка, коли у вас закінчується бензин у машині, показує, з якого боку знаходяться дверцята бензобаку. Будь ласка, скажіть мені, що я не одна така". У підписі до відео Ейв зазначає, що вона "думала, що вона там для прикраси, а я воджу машину вже більше 10 років".

Її відео привернуло увагу підписників, а потім стало вірусним на інших платформах, включаючи користувачів X, (колишній Twitter), які також були шоковані цим відкриттям.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти