StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скло вашої машини більше не буде замерзати: чоловік показав мегапростий спосіб

19 січня 2024, 03:40оновлено 19 січня, 17:35
3562
Коли температура опускається нижче нуля, один кмітливий чоловік придумав незвичайний трюк, щоб не дати своєму автомобільному склу замерзнути.
Скло вашої машини більше не буде замерзати: чоловік показав мегапростий спосіб
Як швидко розморозити вікно - чоловік показав, як позбутися замерзання скла / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Водій служби доставки придумав незвичайний, але "сильний" і "ефективний" спосіб запобігти замерзанню лобового скла автомобіля - за допомогою пляшки горілки.

Водії добре знайомі з прикрим і трудомістким випробуванням, пов'язаним з необхідністю щоразу відчищати сніг зі своїх транспортних засобів і розморожувати лобове скло. Але один чоловік вважає, що знайшов ідеальне рішення, яке економить йому до 10 хвилин часу щоранку, пише Dailyrecord.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як правильно використовувати скребок для скла, рекомендуємо наш матеріал: Жінка показала, як правильно використовувати скребок для скла: прибере лід набагато швидше.

відео дня

26-річний Джек Ментіплі стверджує, що розбризкавши горілку на лобове скло автомобіля і "кілька чарок" в омивач, вона не дасть склу замерзнути. Водій кур'єра поділився відео, що демонструє простий хакерський трюк, і стверджує, що будь-яка "дешева" пляшка алкоголю спрацює так само добре.

На відео видно, як Джек виливає горілку на лобове скло, а потім заливає омивач рештки пляшки.

Дивіться відео про те, як позбутися замерзання лобового скла:

Водій з Олброу, Шотландія, наполягає на тому, що алкоголь "не замерзає" - таким чином запобігаючи обмерзанню. Джек пояснив: "Чесно кажучи, я думав, що це більш відомий трюк. Це те, що я знаю вже досить давно, і я роблю це з тих пір, як сіл за кермо".

Джек запропонував бонусний хак - показав, як створити горілчаний спрей для розпилення, щоб не наливати горілку безпосередньо. Він сказав: "Якщо ви візьмете пляшку з розпилювачем і надягнете верхню частину на пляшку з горілкою, то вона протримається довше".

Джек розповів, що раніше використовував покупні засоби для розморожування екрану, але вони виявилися набагато менш ефективними. Він вважає, що час є ключовим фактором, який впливає на ефективність засобу, і рекомендує водіям робити це вночі.

"Якщо ви виходите на вулицю вночі і наносите засіб на лобове скло, він набагато ефективніший", - додав він.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти