StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Волосся стане розкішним": експерт радить мити волосся лише два рази на тиждень

31 січня 2024, 19:05
Щоб забезпечити максимальну свіжість шкіри голови, експерт рекомендує спеціальний час миття.
'Волосся стане розкішним': експерт радить мити волосся лише два рази на тиждень
Як правильно мити голову / колаж: Главред, фото: pexels

Спеціаліст наголошує, що занадто часте миття шкіри голови може завдати волоссю та шкірі більше шкоди, ніж користі. Однак, якщо ви хочете зберегти своє волосся в ідеальному стані, варто дотримуватись певних правил гігієни.

Незалежно від типу волосся, часте миття не дуже добре впливає на нього, тому, за словами експерта з догляду за волоссям, важливо змінити процедуру миття волосся на користь чогось нового, передає Mirror.

Спеціаліст пояснив, що занадто часте миття голови може позбавити вас натуральних жирів, які виробляє ваша шкіра голови, залишивши волосся млявим і сухим Занадто часте миття голови також може викликати свербіж шкіри голови, що робить волосся більш схильним до ламкості.

відео дня

Однак, перукарі радять мити голову лише за потреби. Якщо волосся м’яке і пружне, це, ймовірно, означає, що його не потрібно мити. Рекомендується мити волосся один або два рази на тиждень, але ви повинні базуватися на тому, чи бачите ви видиму жирність на шкірі голови.

Сухі шампуні також можна використовувати між миттям волосся, якщо воно виглядає трохи тьмяним. Такі шампуні поглинають надлишок жиру зі шкіри голови та додають волоссю об’єм.

Вибираючи засоби для волосся, важливо звертати увагу на склад. Поживні олії, як-от аргана, жожоба, авокадо та насіння соняшнику, можуть покращити слухняність, живити сухі кінчики та надавати блиск вашим пасмам. Пантенол і олія дерева ши можуть утримувати вологу та зменшувати завивку - тож все залежить від потреб вашого волосся.

"Уникайте агресивних сульфатів, силіконів, які не випаровуються і не розчиняються, і парабенів, які можуть викликати подразнення та сухість. Досягнення здорової шкіри голови означає, що вам потрібно знайти правильний баланс у вашій рутині миття волосся, який вам підходить. Переконайтеся, що ви його дотримуєтесь, оскільки здорова шкіра голови веде до здоровішого волосся", - радить експерт.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти