StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому багато волосся на руках: дієві методи, як від нього позбутись

13 листопада 2023, 16:51оновлено 15 листопада 2023, 13:03
2446
Для чого потрібне волосся на руках у жінок та чи варто хвилюватись через надмірний волосяний покрив - деталі у матеріалі Главреду.
Чому багато волосся на руках: дієві методи, як від нього позбутись
Волосся на руках / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Чи можна позбутися волосся на руках назавжди та які дієві методи допоможуть зменшити його ріст. У сучасному світі є безліч методів, щоб боротись із зайвим волоссям на тілі. Широкі можливості косметології дозволять швидко і безболісно вирішити проблеми на тілі, щоб виглядати доглянутою. Існує декілька найбільш поширених способів, як прибрати надмірний волосяний покрив. Блогер Анна Гришко у своєму блозі в Youtube розповіла свій досвід боротьби із небажаним волоссям.

Вам також буде корисний матеріал: Чи небезпечна лазерна епіляція: відповідь на найбільш спірне питання дуже здивує. Ви дізнаєтесь, чи лазерна епіляція є безпечним і ефективним методом видалення небажаного волосся.

відео дня

Чи можна збривати волосся на руках

В першу чергу, чи збривати волосся на тілі, це залежить від кожної людини. Якщо вас не турбує волосся на руках, то не варто піддаватись різним сумнівам, щоб змушувати себе до змін. Однак, якщо ви вирішили прибрати зайве волосся з вашого тіла, то варто обирати безпечні та надійні методи.

Як прибрати волосся на руках у домашніх умовах

  • Найпоширеніший та найшвидший спосіб позбутись зайвого волосся - використати бритву. Проте варто знати, що після гоління наступні волоски відростатимуть товстішими та темнішими.
  • Часто жінки використовують креми для депіляції. Це досить безболісний метод та швидкий. Треба просто намастити крем на ділянці шкіри та почекати декілька хвилин, а потім змити разом з волоссям. Після таких процедур також існує ризик, що наступне волосся може бути густішим та жорсткішим.
  • Більш болюча процедура - електроепіляція. Ця процедура видаляє волосину із корінням, а гладкість шкіри триває до 3-х тижнів. Але якщо часто його застосовувати, то можуть з'явитись врослі волосинки.

Як позбутися волосся на тілі назавжди

Найбільш ефективний метод, щоб назавжди позбутись волосся на тілі - це процедури лазерної епіляції. Механізм процедури такий: лазерний промінь проходить по стовбуру волоска, який нагрівається, а в той час волосяні фолікули просто руйнуються. Під час лазерної епіляції тіло та шкіра не пошкоджується. Може відчуватись легке нагрівання.

Варто пам'ятати, що у тілі можуть бути "запасні" або сплячі волосинки, які можуть рости після лазерної епіляції, тому необхідно проводити декілька сеансів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти