StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Плями на матраці зникнуть на очах: простий і геніальний спосіб

1 вересня 2024, 12:12оновлено 2 вересня, 09:16
7837
Експерт з прибирання поділився "геніальним" способом позбутися непривабливих жовтих плям на матраці за лічені хвилини - але не всі переконані, що це спрацює.
Плями на матраці зникнуть на очах: простий і геніальний спосіб
Як позбутись плям на матраці в домашніх умовах - простий спосіб / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Матрац може стати розсадником неприємних бактерій, таких як кишкова паличка та пліснява, що потенційно можуть викликати безліч неприємних симптомів, таких як біль у горлі, свербіж в очах і навіть блювоту, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як реставрувати старий матрац, рекомендуємо наш матеріал: Усі інгредієнти є на кухні: як відчистити старий матрац за хвилини.

Їх слід замінювати кожні шість-вісім років і регулярно чистити, щоб продовжити термін їхньої служби (наматрацники також є хорошим способом запобігти перетворенню вашого ліжка на брудну гарячу точку).

відео дня

Якщо спекотні літні ночі змушують вас прокидатися липким і неспокійним, швидше за все, ваш матрац знебарвився від відер поту і відмерлих клітин шкіри. На щастя, є простий спосіб позбутися цих непривабливих плям.

Експерт з прибирання під ніком Its Ekcho нещодавно стала вірусною після того, як показала, як вона виводить жовті плями зі свого матраца за допомогою праски.

"Все, що вам потрібно зробити, це додати дві столові ложки засобу для випічки, півсклянки миючого засобу, чотири столові ложки кондиціонера для білизни і півсклянки води", - каже вона.

Потім блогер намочує рушник у суміші, віджимає його і обертає навколо праски.

"Починайте терти, і пара очистить матрац", - додає вона, показуючи, як зникла жовта пляма.

Дивіться відео про те, як позбутись жовтих плям на матраці:

Сотні вражених глядачів заповнили розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками - багато з них пообіцяли спробувати цей спосіб самостійно.

"Це геніально", - захоплено писав один користувач.

Однак багато хто стверджував, що додавати кондиціонер для білизни до миючого засобу - не найкраща ідея, стверджуючи, що він залишить після себе липкий "осад". Інші стверджували, що цей засіб лише заштовхає плями "глибше" в матрац, а після висихання вони з'являться знову.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти