StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібен лише 1 засіб: чоловік розповів, як відчистити шви на плитці

30 листопада 2023, 16:18
25715
Багато засобів для чищення не справляються з очищенням швів між плиткою. Є простий і бюджетний метод, як швидко відчистити шви між плитками за лічені хвилини.
Потрібен лише 1 засіб: чоловік розповів, як відчистити шви на плитці
Як відчистити шви на плитці - чоловік розкрив лайфхак із миття плитки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Спроби відчистити шви між плитками можуть перетворитися на справжній кошмар, оскільки багато дорогих засобів не справляються з цим завданням.

Ніхто не хоче витрачати години на нескінченне відтирання плитки у ванній кімнаті, намагаючись видалити бруд - і, можливо, навіть плісняву - з тонкої лінії затирки, яка розділяє кожну плитку, пише Mirror.

Ця тверда речовина часто виготовляється із суміші води, цементу та піску і може швидко знебарвлюватися та забруднюватися, але завдяки своїй пористій природі її очищення може перетворитися на справжній кошмар, оскільки часто здається, що бруд в'ївся в саму затирку.

відео дня

Однак є "бюджетний" спосіб зробити затирку для плитки знову "як новенькою" за допомогою лише одного предмета, який вже є у вашій ванній кімнаті - зубної пасти.

За допомогою лайфхаку, яким поділився в мережі Tik-Tok користувач під ніком @the_gooch.

Дивіться відео, як швидко і просто відмити шви між плитками у ванній або на кухні:

Все, що вам потрібно зробити, - це видавити лінію зубної пасти вздовж лінії затірки і почистити її старою зубною щіткою, і всього за кілька хвилин затирка знову буде виглядати чистою. Чоловік сказав у своєму відео: "Ви подякуєте мені за цей бюджетний спосіб очищення затірки.

"Візьміть тюбик зубної пасти і нанесіть її вздовж лінії шву між плитками. Візьміть зубну щітку і просто агресивно почистіть лінію затірки. Потім візьміть вологу ганчірку і витріть [зубну пасту]. Після того, як затирка висохне, вона буде як новенька", - вказує автор відео.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти