StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одягати соромно, а викинути шкода: що можна зробити зі старої дублянки

5 вересня 2023, 12:18
78641
Зі старою натуральної дублянки можна зробити багато цікавих речей.
Що можна зробити зі старої Дублянки
Що можна зробити зі старої дублянки / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

У кожного є натуральна дублянка, яку ви носили з гордістю, а зараз вона припадає пилом у шафі. Але не поспішайте позбавлятися від неї! Ми поділимося з вами ідеями, як "освіжити" і перетворити вашу стару дублянку на корисні речі.

Як освіжити дублянку?

Перш за все, проведіть ретельну чистку вашої дублянки. Використовуйте м'яку щітку або губку, щоб видалити пил і бруд з поверхні. Потім можна скористатися спеціальними засобами для чищення шкіри або дублянки. Після чищення, протріть дублянку сухою м'якою тканиною і, при необхідності, скористайтеся спеціальними засобами для полірування.

відео дня

Якщо блискавка, гудзики або інші деталі фурнітури втратили свій первісний вигляд, то замініть їх на нові. Ця проста зміна може зробити дублянку сучаснішою.

Якщо у вас є сумніви щодо чищення дублянки самостійно, зверніться до професіоналів. Професійна хімчистка може значно поліпшити стан вашої дублянки.

Що можна зробити зі старої натуральної дублянки?

  • Дизайнерська сумка: Стара дублянка може послужити відмінним матеріалом для створення стильної дизайнерської сумки. Ви можете звернутися до майстра з пошиття, щоб він виготовив унікальну сумку, зберігши при цьому характерні риси дублянки.
  • Аксесуар: Зі старої дублянки можна зробити різні аксесуари, такі як браслети, ключниці або навіть подушки. Ці аксесуари можуть стати стильним доповненням до вашого гардеробу або інтер'єру.
  • Устілка: Якщо ви вже не в силах відновити стару дублянку, то вона стане відмінним матеріалом для устілок.
  • Собака скаже спасибі: Якщо ви живете в приватному будинку і у вас є собака, то стара дублянка стане відмінним матрацом в будку для тварини. Особливо зараз, коли настає осінь.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти