StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

М'ясо стане ще смачніше: чим замінити яйце в клярі - потрібен один інгредієнт

17 серпня 2023, 22:21оновлено 17 серпня 2023, 23:45
76719
У багатьох господинь в холодильнику є продукт, який може замінити яйце в клярі. Також є відмінний спосіб, щоб замінити в ньому і борошно.

кляр
Чим замінити яйце в клярі / Колаж: Главред, фото: pexels

Кляр - це те, що робить багато страв ще смачніше. Одним з найвідоміших страв з кляром є відбивні. Напевно кожен їв відбивні, приготовані мамою або бабусею. Ця страва в поєднанні з картопляним пюре - спогади з дитинства.

Всі звикли до того, що традиційний кляр готується з борошна, яйця, в деяких випадках в нього можна додати молоко, воду або кисломолочний продукт. Однак що ж робити, якщо перед вами стоїть питання, чим замінити яйце в клярі. Адже у всіх колись бували випадки, коли в холодильнику є не всі необхідні продукти.

відео дня

Кляр без яєць

Якщо ви ставите питанням, як можна приготувати відбивні без яєць, то відповідь тут простий. Є один секретний інгредієнт, який може врятувати вас і подарують нереальний смак вашої страви.

Всім відомо, що яйця є навіть в майонезі. Таким чином, приготувати відбивні можна з кляром без яєць на майонезі. Вам потрібно лише розвести майонез з невеликою кількістю води.

Також можна приготувати кляр на кефірі, молоці або сметані. У такому випадку вам не потрібно буде додавати воду.

Деякі господині роблять кляр з крохмалем. Він може прибрати зайву воду і зробити кляр більш хрустким. Саме крохмаль допоможе вам також, якщо ви захочете приготувати кляр без яєць і борошна.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти