StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутися розводів на шкіряному взутті: допоможе простий "кухонний засіб"

8 листопада 2022, 16:26
Щоб прибрати розводи на взутті, недостатньо протерти їх вологою ганчіркою. Краще приготувати простий домашній засіб з інгредієнтом, який є на кожній кухні.
Обувь, сапожки, уксус
Як позбутися розводів на шкіряному взутті/ pixabay.com, Instagram

У холодну пору року, коли вулиці посипають сіллю або іншими реагентами, доводиться стикатися з доволі неприємною проблемою – білими розводами на взутті. Сховатися від цієї проблеми практично неможливо. Тому варто "озброїтися" хоча б способами, як видалити розводи на шкіряному взутті або пошитому з будь-яких інших матеріалів.

Для очищення шкіряного взуття можна придбати у магазині спеціалізовані засоби. Вони дуже швидко і без шкоди для матеріалу ліквідують наслідки проблеми.

Проте це не означає, що одразу потрібно бігти у магазин. Адже можна обійтися і своїми силами, приготувавши простий домашній засіб, який за ефектом не поступиться купленим.

відео дня

Такий лайфхак підійде саме для шкіряного взуття.

Для приготування такого засобу знадобляться оцет і вода. Змішуємо третину оцту і дві третини води, і цим розчином протираємо поверхню взуття.

Багато хто, стикнувшись із розводами на взутті, просто протирає їх вологою ганчіркою. Такий варіант теж прийнятний, проте не настільки швидкий та ефективний. Адже після цього їх ще потрібно буде просушити і обробити кремом для взуття.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти