StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Жінка вигадала незвичне ім’я для своєї дитини, але люди її не зрозуміли

26 вересня 2024, 13:44
131
Деякі люди думають, що дитина названа на честь печива.
Жінка вигадала незвичне ім’я для своєї дитини, але люди її не зрозуміли
Незвичне ім’я для дитини / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Ви ніколи не зможете догодити всім, коли мова йде про ім'я, яке ви обираєте для своєї дитини, особливо якщо ви зупините свій вибір на більш незвичайному імені. Одна молода мама дізналася про це на власному досвіді після того, як оголосила світові ім'я своєї донечки, пише Mirror.

Після народження другої доньки бізнесвумен і зірка YouTube Імоджен Хортон поділилася незвичайним ім'ям своєї дитини зі своїми підписниками в соціальних мережах, пояснивши, що вигадала його сама, взявши з різних особистих значень.

У відео в TikTok, на якому зображена дитина Оріавелла Лайлак Хортон, мати детально розповіла, що насправді означає кожна частина "маленького вигаданого імені".

відео дня

"Орі: означає "моє світло". Через п'ять днів після втрати мого дядька Рея я дізналася, що вагітна, наша дівчинка була таким світлом у темний час", - сказала інфлюенсер Імоджен.

Вона продовжила згадувати, як після сумної смерті Рея вони всюди знаходили біле пір'я, що нагадало їм про "чудове яскраво-біле волосся" Рея і його любов до птахів, і тому вони захотіли дати ім'я, яке б це відображало.

Переходячи до наступної частини імені дочки, Імоджен додала, що "Велла" означає красу, кивнувши на "прекрасне" побачення на березі моря, яке вони з партнером Спенсером провели того ранку, коли повідомили людям, що чекають на другу дитину.

На жаль, через субтитри в кліпі у багатьох людей склалося враження, що дитину назвали на честь одного з видів печива. Одна спантеличена людина прокоментувала: "Це те, що написано в субтитрах? Орео Белла Лайла Хортон?" .

Інший користувач написав: "Я думав, що ви назвали свою доньку на честь печива!".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти