StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Жінка відкрила валізу після поїздки в Африку і знайшла "волохатого попутника"

26 червня 2024, 16:45
221
Багато людей закликали її передати тварину владі або знищити її.
Жінка відкрила валізу після поїздки в Африку і знайшла "волохатого попутника"
Жінка відкрила валізу після поїздки в Африку і знайшла "волохатого попутника" / Колаж Главред, фото: pixabay.com, reddit

Усі люблять сувеніри з відпустки. Але одна жінка замість магніту на холодильник або каменю повернулася додому з волохатим восьмилапим другом.

Пояснивши, що вона знайшла павука у своїй валізі після повернення додому з Уганди (Східна Африка), вона поділилася кількома знімками арахніда на Reddit.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

відео дня

Вона розповіла, що прилетіла в аеропорт Лос-Анджелеса, і розповіла, що не впевнена, що робити з павуком, якщо вже він попався.

Після того як на неї посипалися запитання і коментарі, багато людей закликали її передати тварину владі або знищити її, оскільки вона може завдати шкоди екосистемі, якщо вирветься на свободу.

Жінка привезла павука з Африки
Жінка привезла павука з Африки / Фото: reddit.com

Людина, яка представилася біологом з Каліфорнійського департаменту риб і дикої природи, написала:

"Штат витрачає мільйони доларів на боротьбу з інвазивними видами. Це гарна думка - зберегти його в ідеальному світі, де любитель павуків дбає про нього вічно, але реальність така, що ризик для наших рідних екосистем настільки високий, що це навіть не варто того. Засуньте його в етанол і тримайте на полиці".

Багато хто побоювався, що павучиха може бути вагітною, що може дозволити її дитинчатам вибратися назовні.

"Безумовно варто пошукати арахнолога, який міг би забрати її з ваших рук. Арахнологи знають, як з нею поводитися, якщо у неї є діти, і гарантують, що вони не втечуть у дику природу, що може стати проблемою, якщо вони стануть інвазивним видом", - зазначив він.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти