StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Павуків у вашому домі більше не буде: геніальний лайфхак із 2 інгредієнтів

14 листопада 2023, 20:56оновлено 16 квітня, 16:18
799
Експерти поділилися ефективним методом, як позбутися павуків в домі. Вам знадобиться лише два предмети побуту, які, напевно, вже є у ваших кухонних шафах.
Павуків у вашому домі більше не буде: геніальний лайфхак із 2 інгредієнтів
Комахи втечуть назавжди - простий лайфхак, як позбутись павуків / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Помітити павуків, що ховаються в кутках кімнат і всередині шаф, може бути справді страшним досвідом для арахнофобів. Це може змусити нас шукати рішення, щоб вигнати моторошних повзаків з наших домівок.

На щастя, є простий спосіб зупинити їх проникнення у ваш дім. Якщо у вас під рукою є мило для посуду та яблучний оцет; то вам пощастило. Сильний запах яблучного оцту відлякує більшість домашніх комах і особливо ефективний у поєднанні з милом для посуду, повідомляє The Express.

Оцет слід використовувати як спрей або полити прямо на восьминогих істот, щоб убити їх. Для довгготривалого ефекту, вам слід змішати одну склянку води з однією склянкою яблучного оцту та додати в суміш дві краплі мильного засобу. Потім додайте його в порожню пляшку з розпилювачем і рясно розпиліть рідину по всьому будинку.

відео дня

Інший експерт також пропонує натирати лимонною шкіркою підвіконня, плінтуси та місця, де часто сідають павуки, оскільки він пояснив, що аромат цитрусових "відштовхне їх", а також зробить ваш дім приємним на запах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти