StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка знайшла у власному будинку таємну кімнату: секрет її походження лякає

27 серпня 2024, 03:38
378
Жінка знайшла потаємну кімнату у своєму будинку, помітивши щось дивне з обшивкою у шафі нагорі - але дехто вважає, що їй слід триматися від неї подалі.
Жінка знайшла у власному будинку таємну кімнату: секрет її походження лякає
Жінка знайшла у власному будинку таємну кімнату - її призначення лякає / Колаж Главред, фото: reddit, ua.depositphotos.com

Жінка була вражена, знайшовши потаємну кімнату у своєму 127-річному будинку, що змусило декого застерегти її триматися подалі від таємничого простору. Вона натрапила на потаємну кімнату, коли звернула увагу на обшивку у шафі на другому поверсі. Придивившись уважніше, вона зрозуміла, що вона щось приховує, повідомляє Mirror.

"Я знайшла цю кімнату, приховану в моєму будинку минулого року. Єдиний спосіб отримати до неї доступ - це зняти обшивку в шафі нагорі. Я думаю, що це так круто! Мій будинок був побудований у 1897 році", - написала вона ділячись своєю знахідкою на Reddit.

Вона розповіла, як її син наполягав на невідповідності між розмірами горища і решти будинку, припускаючи наявність невидимої кімнати.

відео дня

"Мій син постійно казав мені, що горище не збігається з першим поверхом. Він казав, що там має бути прихований простір. І ось він там є", - зазначала вона.

У пошуках відповідей вона поставила запитання: "Є ідеї, для чого могла використовуватися ця кімната?"

У відповідь один користувач холодно припустив: "Кімната для вбивства".

Інший підтримав: "Є багато людей, які б сказали залишити все як є (нехай сплячі лежать). Чи відчули ви якісь зміни в будинку після відкриття?".

Ще один користувач зазначив, що така кімната була схожа на таємні кімнати, створені під час Революційної війни (за 100 років до побудови вашого будинку), а також Громадянської війни; що збігається за датами.

"Оскільки ті таємні кімнати в основному використовувалися для того, щоб ховати цінності та зберігати їжу, щоб вороги не змогли їх конфіскувати/пограбувати", - йшлось в повідомленні.

Один з теоретиків припустив, що знахідка може бути пов'язана з історією Америки, сказавш, щл вони також могли використовуватися для переховування рабів-утікачів.

"Але знову ж таки. Не знаючи вашого регіонального розташування, я б сказав, що будь-яке з цих припущень є найкращим, що я можу надати", - наголосив він.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Однак, 1897 рік - це понад три десятиліття після закінчення рабства і Громадянської війни в США.

"Але реконструкція Громадянської війни - це переважно середина 1860-х - кінець 1870-х років. І так само, як і бабусі людей, що народилися на початку 1900-х, вони продовжували зберігати запаси в холодних підвалах і так все життя після того, як пережили Велику депресію, як підготовку і страх перед поверненням важких часів", - наголошує користувач.

Користувач завершив свій допис з історичної перспективи, додавши, що те саме стосується і таємних кімнат.

"Те ж саме стосується і потайних кімнат, їх продовжували робити в будинках з метою безпеки. Але для переховування рабів-утікачів - тільки тому, що рабство закінчилося в Громадянській війні, знадобилися десятиліття, щоб в деяких регіонах його остаточно скасували", - резюмував один із дописувачів.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти