StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка показала геніальний та бюджетний спосіб, як зробити сантехніку блискучою

26 серпня 2023, 19:08оновлено 27 серпня 2023, 00:45
12774
Цей трюк може бути безкоштовним, якщо у вашій кухонній шафі знайдеться один простий предмет.
кран
Жінка знайшла геніальний спосіб, як видалити сліди води з крану / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Ніщо не може зрівнятися зі втіхою, яку приносить вигляд доглянутого та світлого будинку після тривалого та ретельного прибирання. За допомогою вашої наполегливої праці він знову засяє в усій своїй красі. Однак невеличкі дрібнички можуть легко впадати в око, і тоді від втіхи не залишається нічого. Зокрема, джерелом нашого роздратування можуть стати сліди води на кранах, які важко відмити.

Як пише Mirror, люди були в захваті від простого способу, який допомагає позбутися слідів води. І цей трюк може бути безкоштовним, якщо у вашій кухонній шафі знайдеться один простий предмет.

Так, гуру клінінгу Анна Луїза регулярно публікує на своїй сторінці в TikTok лайфхаки з прибирання, а тепер вона поділилася відео, на якому показано, як вона легко видалила сліди води з кранів, зробивши їх сяючими. Жінка стверджує, що все, що нам потрібно, це пергаментний папір, який у більшості вже є на кухні.

відео дня

"Хтось із вас, друзі, порадив мені спробувати пергаментний папір для видалення плям від води з крану. Не буду брехати, я не вірила, але ви мали рацію!", - каже жінка.

Дивіться відео, в якому жінка показує, як видалити сліди води з крану:

Жінка показала геніальний та бюджетний спосіб, як зробити сантехніку блискучою
Жінка показала, як видалити сліди води з крану / скріншот
@anna_louisa_at_home Tiktok made me try it - parchment paper cleaning hack ? One of you guys told me to try the parchment paper havk for removing water spots from your taps. Not going to lie i didnt have much faith but you were right! It buffs them off so easily! Love trying new hacks so if you have any others, i’d love to hear them ?❤️ #cleantok#cleantok101#cleantoks#cosycleaningclub#tidyhome#cleanhome#mrshinchhome#mrshinchmademedoit#cleanhometips#speedclean#speedcleaning#satisfyingcleaning#satisfyingclean#cleaningproducts#cleaningtipsandhacks#cleaningcreator#cleaningcreatorsconnect#fyp#cleantokuk#cleaninghacks♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку. Все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

Також гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто. Для цього знадобиться один предмет, який точно знайдеться у вашій кухонній шафі. Шалений фокус приводить у захват!

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти