StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ви помилялися все життя: 6 овочів, які насправді фрукти

25 липня 2023, 17:43оновлено 25 липня 2023, 18:28
Дізнайтеся, що з овочів є фруктом, але про це мало хто знає.
6 овочів, які насправді є фруктами
6 овочів, які насправді фрукти / колаж: Главред, фото: pexels

На даний момент всі знають, як важливо їсти багато овочів. І ми завжди намагаємося додавати в свій раціон різноманітні овочі. Але все стає складніше, коли виявляється, що деякі овочі, які ми їли, зовсім не є овочами. Які фрукти плутають з овочами дізнайтеся далі.

Перш ніж ми перерахуємо овочі або фрукти, нам спочатку потрібно розібратися з термінами. Що робить щось фруктом і що робить щось овочем? Плід - це насіннєва частина рослини, для росту якої потрібно запилення, і поширення якого призведе до подальшого поширення виду. Овоч - це стебло, лист, цибулина, корінь або інша частина рослини. Але існує багато помилкових уявлень про те, що вважається фруктом, а що ні.

А якщо ви хочете дізнатися, як картопля впливає на людину, читайте наш матеріал - що станеться з людиною, яка не може жити без картоплі і їсть її постійно.

відео дня

І так, що з овочів є фруктом розповіли на сайті Tips and Tricks.

Квасоля

Дивно, але зелену квасолю насправді слід вважати фруктом. Це тому, що зелена квасоля містить насіння, що забезпечує розмноження виду. Незважаючи на те, що вона не солодка на смак і люди завжди називають її овочем, технічно вона є фруктом.

Баклажан

Те ж саме стосується баклажанів. Хоча ми б не їли баклажани сирими, вони вважаються ягодами. Тільки дуже великими. Вони не такі солодкі, як ягоди, і, можливо, не стануть чудовим доповненням до ранкового йогурту, але технічно вони є фруктами.

Оливка

Хоча до кінця не було зрозуміло, до якої харчової групи належать оливки, ми ніколи б не подумали, що це фрукт. Але вони походять з квітки оливкового дерева. І це технічно робить їх фруктами.

Гарбуз

Кабачки, як і гарбуз виростають з квітки. Це означає, що технічно вони є фруктами. Дивно, правда?

Огірок

Ще більш дивним є той факт, що огірок теж є фруктом. Їх смак трохи солодше, ніж у інших фруктів в цьому списку і простіше повірити, що огірок — гарне доповнення до вашого фруктового салату.

Перець

Так, навіть найгостріший перець — це фрукт. Неважко повірити, що болгарський перець - це фрукт. Хоча вони завжди вважаються овочем. Але всі перці походять з квітів, а це означає, що всі перці (навіть найгостріші) вважаються фруктами.

Нагадаємо, не так давно ми розповідали, що плоди болгарського перцю мають стать і різну форму відповідно, а солодкість перцю можна визначити поглядом, навіть не спробувавши на смак.

Також ми розповідали, як на організм людини може вплинути такий популярний продукт, як картопля, якщо їсти його кожен день або рідше, але у великих кількостях.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти