StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Весела ілюзія для найуважніших: лише люди з "орлиним зором" знайдуть жабу

2 січня 2024, 17:06
267
Люди з блискавичним зором можуть помітити жабу, що ховається в листі, за 5 секунд. Складна оптична ілюзія здатна кинути виклик науважнішим людям.
Весела ілюзія для найуважніших: лише люди з 'орлиним зором' знайдуть жабу
Чи зможете ви знайти жабу серед листя з 5 секунд? / Колаж Главред, фото: УНІАН, Reddit

Оптичні ілюзії не лише цікаві для дослідження, а й мають певну користь для нашого мозку та сприйняття. Вони допомагають нам краще розуміти, як працює наше зорове сприйняття, як ми сприймаємо образи та об'єкти навколо нас, і які процеси відбуваються у нашому мозку під час цього сприйняття. Спостереження за оптичними ілюзіями допомагає вченим та дослідникам краще розібратися в роботі мозку, його особливостях та можливостях.

Крім того, вивчення оптичних ілюзій може мати практичне застосування в різних галузях. Наприклад, вони можуть бути використані в дизайні, рекламі та маркетингу для створення вражаючих і привабливих візуальних ефектів, які привертають увагу та запам'ятовуються. Також, вони можуть бути корисними для вивчення особливостей сприйняття людей з різними візуальними особливостями, що може мати значення для розробки більш доступних та ефективних візуальних продуктів для різних категорій споживачів.

Весела ілюзія для найуважніших: лише люди з 'орлиним зором' знайдуть жабу
Чи зможете ви знайти жабу серед листя з 5 секунд? / Фото: Reddit

Чи маєте ви зір яструба? Давайте перевіримо. На зображенні вище зображено сцену на відкритому повітрі, де повсюди розкидане листя, пише JagranJosh.

відео дня

Серед листя майстерно захована жаба. Вона замаскувалася, щоб злитися з навколишнім середовищем. Завдання читачів - знайти заховану жабу за 5 секунд. Це буде гарною перевіркою ваших візуальних навичок і допоможе визначити, наскільки гострим є ваш зір.

Уважно перевірте зображення. Ви знайшли жабу?

Величезні оплески читачам, які знайшли заховану жабу. У вас відмінна спостережливість. Ті, хто не зміг знайти відповідь, можуть ознайомитися з нижче наведеною розв'язкою.

Весела ілюзія для найуважніших: лише люди з 'орлиним зором' знайдуть жабу
Правильна відповідь / Фото: Reddit

Жабу ховається у крайньому правому кутку зображення. Якщо вам сподобалася ця задача з оптичними ілюзіями, не забудьте спробувати ще кілька завдань.

Чи зможете ви виявити приховану ігрову карту в цій хитрій головоломці протягом 9 секунд?

Чи зможете ви виявити прихованого злодія серед артистів пантоміми на цій оптичній ілюзії? Це не так просто, як здається. Перевірте свою уважність.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти