StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Важливий, але забутий: для чого потрібен третій відсік в пральній машині

18 вересня 2023, 16:13
Виявляється, багато хто навіть не підозрює, для чого потрібен третій відсік в пральній машині.
Для чого потрібен третій відсік в пральній машині
Для чого потрібен третій відсік в пральній машині / Фото: скріншот YouTube

Сучасні пральні машини, попри свою видиму простоту, мають ряд функціональних особливостей, включаючи три відділення для додавання різних засобів. Але навіщо вони потрібні і як правильно використовувати кожне з них? Давайте розберемося.

Який відсік для чого в пралці?

  • Відсік для порошку: Це перше відділення зліва або зверху, в залежності від моделі пральної машини. У цей відсік слід додавати пральний порошок, який забезпечує основне очищення білизни від забруднень і плям. Порошок повинен бути дозований відповідно до інструкції на упаковці і рівнем забруднення білизни.
  • Відсік для кондиціонера (м'якого засобу): Друге відділення розташоване праворуч від відсіку для порошку. У нього слід додавати кондиціонер або м'який засіб для білизни. Цей компонент допомагає пом'якшити тканини, надаючи їм м'якість і свіжий аромат. Кондиціонер також допомагає запобігти статичній електриці та покращує гладкість білизни.
  • Відсік для попередньої обробки (плямовивідника): Третій відсік знаходиться найчастіше праворуч від відсіку для кондиціонера. Це місце, де можна додати спеціальний засіб для видалення плям і попередньої обробки забруднених ділянок білизни. Перед пранням ви можете нанести плямовивідник на пляму і потім помістити білизну в пральну машину.

Для чого 3 відділення в пральній машині?

Три відділення в пральній машині призначені для забезпечення ефективної і зручного прання. Відсік для порошку гарантує основне очищення, відсік для кондиціонера робить білизну м'яким і приємним на дотик, а відсік для попередньої обробки допомагає справлятися з плямами.

відео дня

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти