StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим можна відбілити шви між плиткою: 3 засоби знищать іржу та бруд

12 вересня 2023, 12:23
35899
Ви зможете повернути білизну і чистоту своєї плитці і швах між нею без необхідності звертатися до професійних послуг.
Чим найкраще очистити шви плитки
Чим найкраще очистити шви плитки / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Коли плитка починає втрачати свою первісну яскравість через бруд і плями в швах, настав час провести чистку. Ми поділимося з вами методами, як очистити шви між плиткою в домашніх умовах, щоб вона знову сяяла чистотою і свіжістю.

Як очистити шви між плиткою в домашніх умовах?

  • Сода і вода: Створіть пасту, змішавши соду з водою до отримання консистенції пасти. Нанесіть цю пасту на шви між плиткою і ретельно очистіть їх старою зубною щіткою або щіткою з жорсткою щетиною.
  • Оцет: Оцет є відмінним засобом для очищення швів. Змішайте рівні частини води і оцту в пляшці-спреї і розпиліть розчин на шви. Зачекайте деякий час, а потім почистіть бруд щіткою.
  • Відбілювач: Якщо шви сильно забруднені і плями важко видаляються, можна використовувати розведений відбілювач. Однак будьте обережні і переконайтеся, що приміщення добре провітрюється.
  • Професійні чистячі засоби: У магазинах можна знайти спеціальні засоби для чищення для плитки і швів. Зазвичай вони ефективні і швидко видаляють бруд і плями.
  • Спеціалізовані щітки: Для більш ефективного Чищення швів між плиткою, можна використовувати щітки з жорсткими щетинами або нейлоновими щітками, спеціально призначені для цієї мети.

Чим можна відбілити шви між плиткою?

Відбілювач (як це не дивно), розведений у воді, може допомогти відбілити шви плитки, якщо вони пожовкли або втратили колір. Також це питання може вирішити лимонний сік-заважайте свіжовичавлений лимонний сік з водою і використовуйте його для чищення і відбілювання швів.

відео дня

Гідроперит-хімічний відбілювач, який також може бути ефективним засобом для відбілювання швів плитки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти