StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сантехнік розповів про одну святкову звичку, яка може повністю зіпсувати всі свята

9 грудня 2023, 21:08
481
Якщо ви будете робити це, труби будуть постійно потребувати ремонту.
Сантехнік розповів про одну святкову звичку, яка може повністю зіпсувати всі свята
Як запобігти засмічення / Колаж Главред, фото flickr (dejankrsmanovic, Phyxter Home Services

Скоро ми офіційно вступимо в святковий сезон, і одна поширена кухонна помилка, яку ми всі допускаємо, може призвести до руйнування ваших труб, пише Mirror. У грудні 2022 року кількість запитів у Google щодо фрази "засмітилися труби" зросла на 315%.

Якщо ви коли-небудь намагалися викликати сантехніка під час свята, то знаєте, що це практично нездійсненне завдання, яке в підсумку може обійтися в цілий статок. Вам доведеться платити за роботу в неробочий час, і в підсумку ваша кухня може бути закрита на кілька годин.

Однак один експерт розповів, як зберегти ваші труби чистими і без проблем в цьому році - і чого слід уникати будь-якою ціною.

відео дня

Як запобігти засмічення труб

Пітер Клейтон, експерт Trade Publishing, попереджає, що не слід виливати гарячий жир у раковину. Це пов'язано з тим, що жир охолоджується, а потім твердне на внутрішній поверхні труб.

"Застиглий жир залишає товстий і липкий шар, на який потрапляє їжа і сміття, що призводить до засмічення труб", - говорить він.

Протягом тривалого періоду часу це може призвести до неприємного запаху, дорогого ремонту та поширення бактерій та мікробів, тому важливо уникати цього будь-якою ціною.

Щоб правильно позбутися від жиру, Клейтон радить дати йому охолонути і затвердіти на деку або сковороді. "Після охолодження візьміть інструмент і зішкребте застиглий жир", - додав він. "Гумова лопатка - найкращий вибір, щоб легко зібрати її, не подряпавши каструлі та сковорідки".

Потім перекладіть жир в контейнер і поставте його в холодильник, накривши кришкою. Кожного разу, коли у вас є зайвий жир або кулінарний жир, ви можете додавати їх у контейнер. Коли контейнер заповниться, експерт рекомендує викинути його в загальний сміття, переконавшись, що кришка не знята.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти