StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Із шкарпетками треба бути обережним: що заборонено одягати в Японії

18 серпня 2024, 02:22
1656
Що не можна робити туристам у Японії - блогер розповіла про дивні звички та традиції жителів країни.
Із шкарпетками треба бути обережним: що заборонено одягати в Японії
Що не можна робити туристам в Японії / колаж: Главред, фото: unsplash

Подорожуючи до різних країн, важливо заздалегідь перевірити, чи є якісь правила чи звичаї, яких ви повинні дотримуватися. Іноді правила можуть здаватися досить очевидними в деяких країнах, а в інших дуже дивними. Однак, щоб не образити мешканців Японії, варто дотримуватись.

Щороку Японія приймає близько 30 мільйонів іноземних туристів, але не всі дотримуються традиційних правил щодо одягу у країні. Інфлюенсер із подорожей у своєму TikTok розповіла корисні поради, передає видання Mirror.

Оскільки Японія є дуже консервативною країною, Грейс розповіла, що будь-який відкритий одяг заборонений.

відео дня

"Слід уникати безрукавок, шортів і міні-спідниць, особливо під час відвідування святинь і храмів, тому що важливо зазначити, що це не лише туристичні об’єкти, а релігійні місця", - зазначила блогер.

Вона також порадила жінкам не носити одяг із декольте. Якщо людина обере одяг, де буде забагатьо відкритого тіла, тоді місцеві жителі обов’язково помітять вас і засудять. І з тих самих причин важливо, щоб на ваших джинсах не було дірок, якщо ви вирішите їх носити.

"Тут також можна рідко побачити чоловіків чи жінок у шортах чи шльопанцях. Із шкарпетками теж треба бути обережними. Ви не побачите багато людей у ​​взутті і без шкарпеток. Це тому, що у багатьох закладах вимагають знімати взуття при вході. Що стосується ваших шкарпеток, переконайтеся, що вони відносно нові та чисті, не моють плям та дірок, оскільки це означає антисанітарію та непристойність у такій країні, як Японія", - пояснила Грейс.

Відомо, що більшість японських чоловіків взагалі не носять шорти, лише за умови, якщо вони не займаються спортом. Жінки не показують своїх плечей, живота чи декольте і більшість не носять легінси, якщо вони не займаються фізичною активністю.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти