StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Психолог пояснила, що потрібно для виникнення взаємної любові

10 жовтня 2020, 02:58
Необхідні три фактори, щоб між людьми виникла любов.
Чому любов часто не взаємна і що потрібно для взаємної любові
Чому любов часто не взаємна і що потрібно для взаємної любові / 1zoom.ru

Багато хто страждає від того, що закоханість не взаємна. Психолог Елейн Хетфілд у ході свого дослідження встановила, що необхідні три фактори, щоб між людьми виникла любов – взаємна або нерозділена.

Відповідний час. Хоча б один з партнерів - а в ідеалі обидва - повинен бути готовий закохатися, бажати цього, бути налаштованими на відносини.

Схожість. Люди більше симпатизують тим, хто схожий на них самих. І мова йде не тільки про зовнішню схожість, а й про внутрішню: люди повинні мати схожі прихильності, інтереси, захоплення.

читайте такожБез електроніки, але з вправами: 5 способів зміцнити відносиниСтиль ранньої прихильності. Тобто стиль відносин залежить від характеру, індивідуальності самої людини. Наприклад, спокійна і врівноважена людина більше схильна до довгострокових відносин, ніж людина імпульсивна і поривчаста.

Раніше астролог назвав дати жовтня 2020, коли не можна проявляти ініціативу в любові. У жовтні можна рвати відносини, спрогнозував Росс.

Секс-експерт розповіла про поліаморію і пояснила, чому пари зраджують. За останнє десятиліття в Інтернеті стали з'являтися пошукові запити про сплеск поліамурності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти