Привид матері прийшов до сина: виявлено моторошну знахідку 239-річної давності

17 жовтня 2024, 12:35
158
Знайдений рукопис детально описує "примарний візит", що призвів до втрати свідомості людини.
Мужчина, рукопись
Чоловік знепритомнів, коли зрозумів, що марення було віщим / Колаж: Главред, фото: pixabay, скрін з статті Daily Star

В Англії, у скрині зі старовинними документами виявили рукопис 239-річної давності із досить моторошним змістом. Про це з посиланням на офіційні документи пише Daily Star.

Як йдеться у листі, аристократ Френсіс Елд був свідком появи духу своєї покійної матері, Кетрін. Ця подія сталася 29 березня 1785 року, коли містер Елд перебував у спальні своєї доньки. Він відчув прохолодний подих повітря та побачив щось схоже на хмару, яка трансформувалася в образ і голос його матері.

Привид звернувся до нього зі словами: "Моя дитино, не хвилюйся, я померла, але щаслива". Цей інцидент стався в Сейфорд-Холлі, поблизу Стаффорда. Документ про подію було знайдено серед юридичних актів і старих паперів.

відео дня

Директор аукціонного дому рідкісних книг, Джим Спенсер, який випадково виявив цей рукопис під час оцінки, зазначив, що знахідка сталася напередодні Геловіну, що додало ще більшого моторошного відтінку події.

У рукописі також стверджується, що Френсіс Елд не підозрював, що його мати, яка мешкала в графстві Суррей, померла саме під час того, як до нього прийшов привид. Наступного ранку він отримав листа від батькової економки, в якому було написано, що його мати перебуває в гарному стані здоров'я. Однак пізніше Елд дізнався, що цей лист був написаний ще за кілька днів до її смерті і прийшов із запізненням.

Наступного ж тижня він отримав повідомлення про те, що його мати померла у ніч з 28 на 29 березня, що збігалося з часом її примарного візиту. Ця новина настільки вразила Френсіса, що він знепритомнів.

Що таке The Daily Star?

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти