StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому європейці та американці не їдять гречку: причина здивує багатьох

31 березня 2024, 01:35оновлено 3 квітня, 11:17
Українці звикли до присутності в раціоні корисної гречаної крупи, тому той факт, що у багатьох країнах такого продукту уникають, може дуже здивувати.
Гречка
Чому європейці та американці не їдять гречку/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Гречана крупа є однією з найбільш популярних круп в Україні – вона не лише використовується як гарнір, а й присутня як важливий інгредієнт у багатьох рецептах. З такого продукту готують багато перших і других страв, закусок. Також такий інгредієнт часто додають у котлети і тефтелі.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Знайти помилку на зображенні за 5 секунд зможе лише геній: надзвичайна оптична ілюзія

І оскільки для раціону нашої країни такий продукт є цілком звичним, то для багатьох може стати справжнім відкриттям, чому європейці та американці не їдять гречку. І справді, американці та мешканці низки країн Європи звикли не додавати гречку до свого раціону, і причини можуть здивувати.

відео дня

Справа у тому, що гречка є невибагливою рослиною – вона не потребує дуже особливих умов під час вирощування. І через її невибагливість і дуже широке поширення ця рослина в Америці та низці країн Європи вважалася кормом для тварин.

В Іспанії, Франції, Бельгії, Німеччині та Португалії гречку вважали "арабською" рослиною. Також її часто називали "язичницькою" крупою.

Насправді ж гречка є дуже корисною крупою – у ній міститься дуже багато вітамінів та мікроелементів, а також амінокислот. Тому такий продукт точно варто мати у своєму раціоні, адже ця крупа буде позитивно впливати на здоров’я та самопочуття.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти