StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одна доставка змінила все: жінка зустріла родину після 121 року невідомості

30 серпня 2024, 22:10оновлено 31 серпня, 14:56
1699
Давно втрачені члени родини з'явилися завдяки дивовижному випадку – доставці незвичної листівки.
Открытка, семья
Завдяки відкритці через 121 рік родина воз'єдналась / Колаж: Главред, фото: Swansea Building Society

Хелен Робертс, яка все ще живе в районі, неподалік від будинку дитинства свого дідуся, отримала цю несподівану звістку з минулого. Їй надійшла цікава листівка. Про це пише SkyNews.

Якщо ви любите читати про незвичні випадки з життя чи речі, вам може бути цікаво: прямо на вулиці: автомобілі в Китаї масово "стають вагітними" - що сталось.

Її дідусь був братом Еварта, відправника листівки, а Лідія – отримувачем цього послання. Текст на листівці був наступний: "Шановна Л. Я не зміг отримати пару цих речей. Мені дуже шкода, але сподіваюся, що тобі подобається вдома. У мене зараз є приблизно 10 шилінгів кишенькових грошей, не враховуючи плату за проїзд, тому все добре з міс Гілберт і Джоном. З любов'ю до всіх, Еварт".

відео дня

Згодом 58-річна Хелен, яка досліджувала своє генеалогічне дерево в Інтернеті, отримала повідомлення від жінки, яка побачила цю історію про листівку в соціальних мережах. Вона ввела ім'я та адресу одержувача листівки в Ancestry і виявила зв’язок із її родоводом.

"Як тільки я побачила адресу та ім'я, відразу зрозуміла, що це був будинок мого дідуся в дитинстві, а Лідія була його сестрою", - пояснила вона.

Тоді пані Робертс і її сестра Маргарет Спунер вирішили зустрітися з онуком Еварта Ніком Девісом і правнучкою Лідії Фейт Рейнольдс. Містер Девіс приїхав із Західного Суссекса, а пані Рейнольдс прибула зі свого дому в Девоні для цього родинного возз’єднання.

"Було неймовірно зустріти двох членів моєї великої родини, про яких я раніше ніколи не чула", — поділилася пані Робертс.

Вважається, що листівка була відправлена Евартом його сестрі під час його перебування у дідуся і бабусі в прибережному містечку Фішгард у Пембрукширі близько 121 року тому.

Що таке Sky News?

Sky News - британський 24-годинний новинний телевізійний канал. Входить до групи каналів компанії Sky, яка зі свого боку є частиною корпорації Comcast. Аудиторія Sky News переважно перебуває у Великій Британії, а також в інших частинах світу, де можливий прийом каналу (зокрема в готельних міжнародних мережах). Аудиторію оцінюють у 150 мільйонів осіб по всьому світу, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти