StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодик у Рибах 10 березня: що не можна робити цього дня

6 березня 2024, 14:12
Зовсім скоро Місяць візьме новий початок і життя людей зможе заграти новими фарбами. Главред розповість, чого не варто робити в молодик.
Молодик у Рибах 10 березня: що не можна робити цього дня
Молодик у Рибах 10 березня: що не можна робити цього дня / колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот

Місяць щомісяця проходить свої цикли та фази. Астрологи переконані, що ці фази здатні впливати на життя людей і можуть як поліпшити його, так і зробити гіршим. Однак іноді зіркам усе ж потрібно допомагати змінити ваше життя. Молодик - що не можна робити і що варто зробити ми розповімо в статті.

Що можна і що не можна робити в молодик

Молодик 10 березня 2024 року пройде в знаку Риб. За словами астрологів він може проявити справжню суть людини, нагадати про минуле і дати можливість змінити своє життя. Риби - крайній знак у Зодіакальному колі і він ще більше акцентує увагу на завершенні старого циклу. У цей день необхідно дотримуватися певних правил, щоб зуміти використати можливість змінити своє життя на краще.

Що робити в Молодик

Важливо пам'ятати, що навіть у самій назві цієї події приховані слова "новий Місяць", тобто - це все, що свідчить про нові бажання та починання. Сам по собі Молодик - це щоразу шанс приступити до нового життя, саме в цей час варто загадувати бажання і прописувати плани з цілями. У цей період свідомість людини може змінитися і відкритися новим ідеям.

відео дня

Що не можна робити в Молодик

У Молодик 10 березня не варто ризикувати і виносити сміття з дому. Також не варто піддаватися метушні, конфліктам і сваркам. До того ж, важливо не обрізати рослини та пити алкогольні напої.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео про те, що потрібно зробити в молодик:

@woman_astrolog Причина чому в повний місяць не можна загадувати бажання. І коли можна? #астролог#астрологія#загадатибажання#марафонбажань♬ оригінальний звук - АСТРОЛОГ ЛЕВ ОЛЬГА

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти