StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба мати "зір орла", щоб знайти шпильку серед скріпок: на загадку дається всього 9 секунд

6 вересня 2024, 07:05оновлено 15 вересня, 08:14
1494
Непросто буде помітити, де саме захована маленька шпилька. Доведеться дуже добре постаратися.
Девушка, загадка
Треба знайти шпильку за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com/ua

Щоб розгадати деякі складні загадки, потрібно бути "генієм головоломок". Наступна загадка саме така – для її вирішення знадобиться вся уважність, спостережливість та кмітливість, яка тільки у вас є.

Радимо також прочитати матеріал: Лише сучасний "Шерлок Холмс" знайде цифру 5: загадку потрібно розгадати за 7 секунд

У цій загадці треба відшукати шпильку серед великої кількості скріпок, пише jagranjosh. Оптична ілюзія може збити з пантелику кого завгодно, адже шпилька захована дуже майстерно.

відео дня

Лише люди зі швидким мисленням, хорошою пам’яттю і здатністю інтенсивно зосереджуватися на завданні можуть впоратися з цією оптичною ілюзією. Загадка точно непроста.

На картинці ми бачимо велику кількість скріпок, який хаотично розкидані на поверхні. Деякі з них мають чорний колір, деякі – сірий.

У цьому хаосі розкиданих предметів непросто буде помітити заховану шпильку. І спершу взагалі може здаватися, нібито її там немає, але не варто вірити такому першому враженню.

Доведеться дуже добре постаратися, адже на розгадування загадки дається досить мало часу – всього 9 секунд. Лише одиниці зможуть впоратися настільки швидко.

Загадка
Потрібно знайти шпильку за 9 секунд/ jagranjosh

Якщо ви готові кинути собі виклик і перевірити свої навички розгадування головоломок та оптичних ілюзій, тоді рухайтеся вперед, і хай вас не лякають труднощі.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Загадка
Непросто буде помітити шпильку/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише геній побачить кота за 5 секунд. Котик заховався настільки майстерно, що навіть гострооким кмітливцям буде досить важко його розшукати.

Також раніше ми розповідали про надзвичайну загадку на уважність, у якій тільки гостроокі кмітливці знайдуть 3 відмінності. Потрібно мати неабиякі навички розгадування таких загадок, щоб не "провалити" таке складне завдання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти