StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік виявив скарб у таємній кімнаті будинку: всередині його чекало розчарування

16 вересня 2024, 13:58
255
Чоловік був глибоко шокований після того, як в ході робіт із теплоізоляції на горищі його будинку було знайдено таємну кімнату з несподіваними речами.
Чоловік виявив скарб у таємній кімнаті будинку: всередині його чекало розчарування
Чоловік знайшов скарб в таємній кімнаті будинку, але його чекало розчарування / Колаж Главред, фото: УНІАН, pexels

Чоловік залишився чухати потилицю після того, як виявив таємну кімнату на горищі під час модернізації теплоізоляції свого будинку. Він пережив найбільший шок у своєму житті, коли робітники повідомили йому про кімнату, заохочуючи його зняти гіпсокартон, щоб дослідити її далі, повідомляє Mirror.

Коли він зазирнув всередину, то побачив тонни коробок, недоторканих з 1960-х років, але їхній вміст викликав більше запитань, ніж відповідей.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

відео дня

"Один з робітників запитав, чи я знав, що там є кімната нагорі. Я й гадки не мав. Тож ми розрізали гіпсокартон, і там були стоси коробок з 60-х років. Наче тонни коробок. І всі вони були повні! "Я відкрив їх, сподіваючись знайти якісь круті речі. А вони були повні довбаних шишок! Один з найбільших обломів у моєму житті", - написав він на Reddit.

Але це не єдиний таємний простір, який він виявив у своєму будинку, адже близько року тому він натрапив на зачинену шафу під сходами.

"Насправді ми знайшли дві таємні кімнати. Одна з них була просто кімнатою під сходами, яка була закрита. У ній були іграшки з 70-х років", - розповів він.

Коментуючи його допис, один користувач сказав: "Коли я був молодшим, моя сім'я ходила збирати шишки і зберігала їх на горищі. Ми використовували їх для розпалювання взимку".

Інший користувач додав: "Хіба це не буде великою пожежною небезпекою зберігати їх на горищі? Вони б дуже швидко загорілися".

Ще один користувач додав: "Їх, напевно, збирали для виробів. Можливо, для різдвяних прикрас. Не варто пакувати, коли ви переїжджаєте".

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти