StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік 22 роки таємно зустрічався з мамою своєї дружини: чим все закінчилося

23 травня 2023, 15:03
Жінка зловила свого чоловіка і матір на гарячому. Вона не повірила своїм очам.
Чоловік 22 роки таємно зустрічався з мамою своєї дружини: чим все закінчилося
Чоловік 22 роки таємно зустрічався з мамою своєї дружини / Колаж Главред, фото: pexals.com, pixabay.com

40-річна жінка зробила аналіз ДНК, який виявив, що її чоловік крутив таємний роман з мамою протягом 22 років.

Вона розповіла, що чоловік навіть став батьком її братів-близнюків. Жінка стверджує, що він повністю зруйнував її сім'ю, пише Mirror.

Жінка повідомила, що знає чоловіка з 15 років, а в 17 вона завагітніла і вони переїхали до її батьків.

відео дня

"Мої бабуся і дідусь побудували будинок по сусідству з моїми батьками, коли вийшли на пенсію. Батьки вирішили дозволити нам жити в цьому будинку і сказали, що це буде моя спадщина", - поділилася вона.

Шлюб, за словами жінки, у неї був прекрасним - вони дарували один одному подарунки, але одного разу вона повернулася додому після дівич-вечора і виявила маму і чоловіка разом у своїй спальні.

"Я зайшов до кімнати і побачив, як мама займається сексом з чоловіком. Мама закричала на мене, щоб я прибирала з їхньої спальні, що потрясло мене ще більше. На жаль, моя старша дочка також була вдома у своїй спальні в іншому кінці будинку і готувалася до вечірки. Вона вибігла і побачила, як моя гола мати в одному простирадлі вибігла з нашого будинку в сусідній і зачинила двері. Я попросила чоловіка пояснити, що відбувається. Він сказав мені, що моя мама спокусила його, коли нам було 18 років. Вони займалися незахищеним сексом принаймні раз на місяць поки ми були одружені", - розповіла жінка.

Вона підрахувала і жахнулася, тому що виходило, що її брати-близнюки і молодший брат можуть бути дітьми її чоловіка. Вона не змогла довго тримати в собі "огидну" новину і розповіла про все своєму батькові.

"Я змусила чоловіка зізнатися, і мій тато був вражений, адже вони з мамою теж були шкільними коханими. Батько вигнав її, і тепер вона живе з моєю 38-річною сестрою. Він наполягав на проведенні ДНК-тесту для трьох молодших хлопчиків, перш ніж розглядати їх шлюб. Близнюки - біологічні діти мого чоловіка. З тих пір я вигнала його з дому, і він живе зі своїми батьками", - додала дівчина.

Не бажаючи більше мати нічого спільного з ними, жінка та її батько зараз намагаються продати свій будинок, щоб разом придбати велику нерухомість в іншому місці. Вона проходить психотерапію і намагається повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, Главред повідомляв про те, що начальниця звільнила тренера з гімнастики через те, що у жінки було погане самопочуття. Її позбавили роботи прямо в той момент, коли вона була у відділенні невідкладної допомоги. Потім жінка вирішила помститися начальниці і в підсумку її бізнес розвалився.

Також ми розповідали про те, що жінка дала своїй новонародженій дитині дивне ім'я - Заціан. Все сталося в той момент, коли її брат грав в гру про покемонів і запропонував дати дитині ім'я одного з персонажів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти