StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лише найрозумніші вирішать головоломку: потрібно знайти трофей за 30 секунд

10 квітня 2024, 11:13
Нова головоломка змусить поламати голову навіть справжніх майстрів розгадування подібних завдань. У вас є 30 секунд, щоб знайти трофей.

Головоломка
Десь на цьому зображенні є трофей. Чи бачите ви його? / mirror.co.uk

Головоломки змушують нас мислити нестандартно, щоб знайти правильну відповідь. Вони відмінно допомагають поліпшити когнітивні функції та дають мозку тренування, яке допоможе запобігти дегенеративним захворюванням і зберегти його активність. Лише одна головоломка на день здатна творити чудеса, тому не варто втрачати більше ні хвилини - краще розгадайте нову складну головоломку. Усе, що вам потрібно зробити, це знайти захований трофей у роздягальні всього за 30 секунд.

До речі, чи цікаво вам дізнатися щось нове про свій характер? У цьому допоможуть психологічні тести за картинкою. Якщо ви готові дізнатися більше про себе, то нова оптична ілюзія допоможе в цьому - Тест за картинкою: чи є у вас шосте відчуття.

відео дня

А тепер подивіться на картинку вище. Ви побачите трьох людей у роздягальні. Схоже, що вони щойно закінчили футбольний матч. Один із чоловіків на світлині все ще у формі, другий - переодягається, а третій щойно вийшов із душу і загорнувся в рушник.

Десь на зображенні знаходиться трофей, і ваше завдання з'ясувати, де саме.

За словами авторів головоломки, середньостатистичній людині потрібно 69 секунд, щоб розгадати загадку і знайти захований трофей. Але якщо ви зможете зробити це менш ніж за півхвилини, то, можливо, ви - справжній геній.

20% людей, які намагаються розв'язати цю головоломку, зрештою кидають рушник і здаються. Тож встановіть собі таймер і подивіться, як швидко ви зможете розв'язати це завдання.

Правильна відповідь. Як не дивно, трофей, який ви шукаєте, це не фізичний предмет у кімнаті. Це татуювання на нозі чоловіка.

Правильна відповідь на головоломку
Правильна відповідь на головоломку / mirror.co.uk

Раніше Главред пропонував головоломку для любителів футболу: потрібно знайти всі м'ячі всього за 20 секунд.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти