StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Три причини, чому треба мити підлогу з сіллю: відповіді, яких ви не знали

6 жовтня 2023, 05:00оновлено 6 жовтня 2023, 22:34
68283
Ви дізнаєтеся, для чого потрібно мити підлогу з сіллю, коли застосуєте такий розчин і побачите, як поверхня, переливаючись на сонці, буде блищати і сяяти.
Відро з водою, сіль
Що можна помити сіллю - так це підлогу, яка стане неймовірно свіжою і чистою / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Перед прибиранням ми вирушаємо до магазину побутової хімії. Але засоби, які там продаються, нам не завжди підходять. Альтернативою може стати звичайна сіль. Відповідь на питання про те, чи можна мити підлогу з сіллю, буде позитивною. Вона підходить для миття лінолеуму, ламінату, кахельної плитки і різних поверхонь, які пофарбовані водостійкою фарбою. Ми розповімо, чому краще мити підлогу з сіллю.

Сіль чудово видаляє плями

Сольовий розчин відмінно відмиває різні види забруднень і плями. Пил вже не прилипає так до поверхонь, раніше оброблених сіллю.

відео дня

Щоб ефективно видаляти плями, сольовий розчин повинен бути насиченим і здатним їх роз'їдати. Також буде добре додати до нього трохи соди, яка на ура справляється із забрудненнями на поверхнях на кухні. До одного 10-літрового відра теплої води потрібно додати 2 столові ложки і ретельно все розмішати.

Проводити процедури з використанням солі потрібно в рукавичках, щоб вона не потрапляла на руки. Також не потрібно обробляти сіллю мармур, граніт і ламіновані поверхні.

Сіль розводять в теплій воді, щоб вона повністю розчинялася, а після обробки не було розводів.

Сіль добре видаляє інфекції та мікроби

Сіль є досить хорошим дезінфектором. Розчини з нею сприятливі тим, що вони не викликають алергії.

Миття підлог з сіллю дезінфікує повітря у вашій квартирі.

Сіль дає блиск

Якщо ви помиєте підлогу розчином з сіллю, вона буде блищати і красиво виглядати. Причому сіль спрацює навіть краще, ніж будь-які хімічні засоби. Підлога швидко буде відмита і засяює, як ніколи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти