StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко висушити одяг: найкращі лайфхаки на холодий сезон

16 вересня 2024, 09:53оновлено 17 вересня, 14:25
1120
Осінь і зима - сезони, коли сохнуть речі досить довго через температуру на вулиці, але є способи, як прискорити висихання одягу.
Як швидко висушити одяг: найкращі лайфхаки на холодий сезон
Як прискорити висихання одягу / Колаж: Главред, фото: pixabay

Після прання одяг при теплій погоді висихає ледь не за декілька годин. Однак у осінній та зимовий періоди виникають певні складнощі і експерименти, де швидше сохне одяг на вулиці чи в будинку не допоможуть, це все рівно буде довго.

Якщо ви турбуєтесь про догляд за одягом, вас може зацікавити: більшість не здогадується: що означає символ трикутника на етикетці одягу.

Однак користувачі Reddit поділилися способами, як швидко висушити одяг за 5 хвилин, або, принаймні, швидше ніж у звичайний спосіб холодного зимового дня.

відео дня

"Якщо мені потрібно, щоб щось висохло до ранку, я віджимаю цю річ якомога сильніше, а потім протягом кількох хвилин прасую. Я не роблю це, поки одяг не висохне повністю, але намагаюся видалити якомога більше зайвої вологи, а потім розвісити, щоб річ остаточно висохла", - поділився лайфхаком один із користувачів.

Ще один метод, як швидко висушити речі без пральної машини, якщо ви їх прали вручну - це використання звичайного рушника. Спершу скрутіть річ у трубочку, але не викручуйте. Потім закрутіть її у рушник і повісьте біля безпечного джерела тепла, як от рушникосушарка чи радіатор.

Хороша циркуляція повітря допоможе швидше просушити одяг. А якщо вкінці ще й випрасувати його - результат буде ідеальним.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти