StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Є дві важливі новини для України": після чого ЗСУ зможуть виграти війну - сильний прогноз

24 травня 2024, 14:57
13538
За словами провидиці, на Україну чекає закінчення війни вже зовсім скоро.
Коли війна закінчиться прогноз
Коли війна закінчиться прогноз / Колаж Главред, фото 4 танкова бригада, скріншот із відео

Відома українська провидиця Айа розповіла у своєму прогнозі, коли може закінчитися війна. За її словами, ЗСУ зроблять таке, що окупанти тікатимуть з України.

"Про закінчення війни. Закінчення війни буде в цьому році, у 2024 році. Це перша хороша новина", - каже провидиця в прогнозі.

Хто така Айа?

Айа - провідник у Вищі виміри свідомості, ченнелер, провидиця. Проводить ретрити, а також засновник академії потоку світла і любові, йдеться на сайті aya-potoksveta.com.

відео дня

За словами провидиці, на Україну чекає ще одна хороша новина.

"Друга новина - буде договір. Я не можу сказати, який він матиме вигляд, але завдяки цьому договору закінчиться війна і бойові дії. Вони не окупують Харків і наші інші міста", - додала вона.

Айа прогнозує, що влітку в РФ варто чекати неприємностей.

"Також влітку насувається щось дуже темне в Росію. І ці події, можливо, будуть настільки ж вирішальними для закінчення війни. Крім того, святкування 9 травня Перемоги в Росії буде останнім у тому вигляді, яким ми його бачили", - зазначила провидиця.

Провидиця також підкреслила, що "у 2025 році будуть великі катаклізми і цунамі. Дуже багато територій будуть очищатися водою".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти