StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Цей місяць 2024 року стане вирішальним у війні": що влаштує Україна до кінця року для РФ - прогноз

22 травня 2024, 15:34оновлено 22 травня, 16:30
5935
Коли війна закінчиться і як ЗСУ зможуть влаштувати "гарячу" втечу окупантам з України, розповів у прогнозі астролог Влад Росс.
Влад Росс, війна, танки, ЗСУ
Влад Росс про війну в Україні / Главред

Коли закінчиться війна в Україні і як ЗСУ можуть вибити окупантів до кінця року, розповів у прогнозі астролог Влад Росс.

За словами астролога, до середини червня 2024 року Україні буде важко на фронті.

"До середини червня російські окупанти намагатимуться якомога більше відрізати, захопити в нас. Будуть прагнути піти на Суми, захопити Харківську область", - каже Влад Росс.

відео дня

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Оскільки Марс перебуває в Овні, війна буде дуже запеклою.

"Марс у вогняному Овні, це означає, що війна буде жорстокою, запеклою, жахливою до середини червня. Нам потрібно утримати Вугледар, Часів Яр. Не можна пустити окупантів у Покровськ. Серйозна ситуація в Харківській області", - додав Росс.

Астролог Влад Росс зазначив, що восени ЗСУ будуть "ломити" окупантів.

"Ми витримаємо цей час, і вже восени у ЗСУ буде велика можливість для контрнаступу. Особливо це буде відчуватися в жовтні-листопаді місяці. Ворог навіть може не очікувати, що може залишитися без Криму", - додав він.

До кінця 2024 року українські війська зможуть вибити окупантів, каже Росс.

"10 місяць 2024 року - це вирішальний місяць у війні. У жовтні може щось трапиться з Кримом, що Крим просто прикинеться нейтральною зоною. Також у жовтні-листопаді може бути звільнення деяких територій, але нам потрібно витримати і дочекатися осені. Прориви на фронті можуть бути виключно восени, особливо в жовтні", - зазначив Влад Росс у своєму прогнозі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти