StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Якщо річ сіла після прання: найлегший спосіб врятувати одяг засобом для волосся

22 січня 2024, 15:36
За допомогою такого трюку можна з легкістю повернути початковий розмір одягу.
Якщо річ сіла після прання: найлегший спосіб врятувати одяг засобом для волосся
Чи можна врятувати сіла річ / Колаж Главред, фото hoz.guru, Pantene

Якщо у вас коли-небудь зменшувався один з ваших улюблених предметів одягу під час прання, ви знаєте, що це може бути неймовірно прикро, особливо якщо ви правильно дотримувалися всіх інструкцій по догляду. Але перш ніж витягнути свій гаманець, щоб купити ще один джемпер, спробуйте цей лайфхак для прання, тому що він повністю змінює ситуацію.

Для цього трюку з чищенням не потрібно нічого, крім звичайних побутових предметів і трохи турботи, часу і уваги, і ваша улюблена річ буде як новенька, пише Mirror.

Що робити якщо річ сіла - лайфхак

Лайфхак був опублікований творцем контенту Морган Кук, яка в TikTok веде аккаунт, який має понад 188 000 підписників. Морган випробувала цей спосіб прання після того, як її улюблені штани зменшилися в розмірах, незважаючи на те, що вона сушила їх на вулиці і прала в холодній воді.

відео дня

Незважаючи на настільки ретельне прання, вона виявила, що після висихання штани не доходять до щиколоток.

"Це була найкраща пара спортивних штани, яку я коли-небудь одягала, тому я жахнулася - але інтернет сказав мені, що їх можна збільшити, замочивши у воді з кондиціонером для волосся", - сказала вона.

Морган зняла, як вона наповнює раковину водою і додає в неї кондиціонер для волосся, а потім перемішує все вручну, але автор контенту зазначила: "Насправді він не повністю розчинився, там багато кондиціонера".

Потім вона встановила таймер на 30 хвилин і дала кондиціонеру час спрацювати. Коли він минув, вона виполоскала надлишки кондиціонера, а потім вичавила одяг.

Потім вона розстелила на підлозі рушник і обережно надала їм колишню форму. Морган залишила штани сушитися на повітрі, а в подальшому відео продемонструвала вражаючі результати.

Пізніше вона повісила штани на край душової кабіни на два дні. Морган знову приміряла штани і із задоволенням зазначила, що її спроби увінчалися успіхом, коли зрозуміла, що вони знову легко піднімаються над пупком, а довжина штанів повернулася туди, де вони сиділи до того, як зменшилися. Хоча Морган зазначила, що не впевнена, як краще прати улюблені штани в подальшому, вона, здається, в захваті від того, що вони повернулися до свого початкового розміру і стану.

Дивіться, як виправити річ, яка сіла:

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти