StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шалена головоломка: лише 1% людей може помітити мавпу за 9 секунд

28 вересня 2023, 23:58
2043
Тільки найрозумніші та найуважніші люди можуть ідентифікувати мавпу за відведений час.
головоломка
Мало кому вдається знайти мавпу за 9 секунд / Колаж: Главред, фото: Bright Side, unsplash.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії – це захопливий феномен, де реалістичне змішується з уявним, і де наші очі можуть обманути розум. Вони вважаються одним із найпростіших способів перевірки рівня інтелекту та уважності людини. Нова оптична ілюзія змушує багатьох людей чухати голови, адже не кожен може її відразу розгадати.

Як розповідає JagranJosh, на малюнку зображено зоопарк. Чоловік клацає фотографії жирафів. Жінка та діти вражені, побачивши тварин. Хлопчик годує жирафу рослинами. На цьому малюнку також десь спритно ховається мавпа. Спробуйте якнайшвидше знайти мавпу, адже на виконання цього завдання у вас є лише 9 секунд.

Шалена головоломка: лише 1% людей може помітити мавпу за 9 секунд
Спробуйте знайти мавпу / Bright Side

Отже, ви помітили мавпу за 9 секунд? Якщо так, то ви сертифікований майстер з головоломок, адже тільки найрозумніші та найуважніші люди можуть ідентифікувати мавпу за відведений час.

відео дня

Якщо ви не можете знайти мавпу на малюнку, не хвилюйтеся. Регулярна практика допоможе покращити ваші когнітивні здібності. Нижче публікуємо правильну відповідь на це завдання.

Правильна відповідь
Правильна відповідь / Bright Side

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав про цікаву оптичну ілюзію, яка змусила багатьох людей чухати голови, адже не кожен може помітити приховане обличчя на зображенні собаки.

Також Главред розповідав про нову оптичну ілюзію, яка викликає підвищений інтерес у багатьох людей, оскільки завдання полягає у тому, що потрібно знайти 6 прихованих облич. Картина є твором відомого українського художника Олега Шупляка. Він спеціалізується на створенні сюрреалістичних картин.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти