StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Баранина, свинина та курка: яке м'ясо не підходить для шашлику

22 жовтня 2023, 15:52
4677
Для ідеального шашлику підходить далеко не все м'ясо.
Яке м'ясо не підходить для шашлику
Яке м'ясо не підходить для шашлику / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Шашлик - одна з найбільш популярних страв на грилі або мангалі, але для того, щоб насолодитися смаком та ніжністю м'яса, важливо знати, як правильно вибрати м'ясо для шашлику.

Шашлик з баранини

Спочатку цей вид м'яса почали використовувати на Сході. Баранина вважається більш корисною в порівнянні з іншими видами м'яса, тому що не містить холестерину, але вибирати для шашлику потрібно вирізку або корейку, тому що вони вважаються найніжнішими частинами баранини. Однак деякі віддають перевагу задній частині або спинній частині з ребрами.

відео дня

Шашлик зі свинини

Багато хто знає, що ідеальним варіантом для шашлику вважається ошийок. Також підходить м'ясо вздовж хребта, але при цьому слід видалити зайве сало. Для любителів також підходить корейка та реберця. Не варто пробувати готувати шашлик з окосту або лопатки - це вимагатиме особливої майстерності та досвіду, щоб отримати смачний та соковитий результат.

Шашлик із курки

М'ясо курки – найбільш економічний та швидкий варіант для приготування шашлику. Грудка має більше м'яса, але вона може стати сухою, тому є поганим варіантом, а от стегна та гомілки є найкращим вибором для приготування шашлику з курки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти